Marilyn Monroe rövid, de mozgalmas életéről már szinte mindent megírtak, szóval joggal hisszük, hogy nem jöhet több, évek múltán felbukkanó szerető vagy eltitkolt élethelyzet, amire még nem derült fény vele kapcsolatban.

Mégis, időről időre történik valami, ami mindent felforgat, és bizonyítja, hogy a 36 éves korában elhunyt szexszimbólum még 55 évvel a halála után is simán feltüzelheti a kedélyeket. 

Most éppen az került terítékre, hogy a színésznő 1960 nyarán gyereket várt. Erről ugyan nem tudott a világ, de lévén, annak idején Arthur Miller drámaíró felesége volt, akár még elő is fordulhatott, hogy nem akarta túl korán közhírré tenni a dolgot. A terhességében viszont nem egyedül az a meglepő, hogy volt, hanem az is, hogy Monroe nem Arthur Millernek köszönhette, sokkal inkább a sanzonénekesből színésszé avanzsált 

Yves Montand-nak. 

Az egyébként nyilvánvaló tény volt mindig is, hogy ők ketten szeretők voltak, még Montand felesége, Simone Signoret is nyílt titokként kezelte az ügyet.

Ha Marilyn szerelmes a férjembe, az azt mutatja, hogy kiváló ízlése van. Nem véletlenül szerettünk bele mindketten. 

Mindennek ellenére barátnők voltak, bár Monroe nem volt biztos benne, hogy Signoret nem neheztel-e rá. Az Oscar-díjas színésznő évekkel Monroe halála után úgy nyilatkozott, hogy szomorú, amiért sosem mondhatta el neki, hogy egy percig sem érzett semmiféle ellenszenvet iránta, amiért viszonya volt Montand-nal. Amennyiben a két nő és a férjeik közötti viszony mélyebben érdekli, érdemes tájékozódnia az alábbi linken

Marilyn Monroe terhességét egy bizonyos Tony Michaels szellőztette most meg, aki fényképes dokumentációval tudja alátámasztani állításait. A fotókat egy Marilyn Monroe emlékére adott aukción vásárolta meg, a történetről azonban nem csak a fotók, hanem a szomszédja és jó ismerőse, a 2014-ben elhalálozott Freida Hull is beszélt neki.

Azt mondja, Hull a színésznő egyik legjobb barátnője volt, a titokról pedig hosszú éveken át hallgatott. Az asszony rendkívül közeli viszonyban volt Monroe-val, és előszeretettel fotózta úton-útfélen, továbbá mindenről pontosan tudott, ami körülötte zajlott. A terhességét bizonyítandó fotósorozatot is ő készítette róla, de semmiképp sem akarta, hogy amíg él, nyilvánosságra kerüljön. 

Freida nagyon büszke volt ezekre a fényképekre és arra, hogy a haláláig őrizhette Marilyn Monroe legféltettebb titkát. 

A gyerek nyilvánvalóan sosem született meg, pedig Monroe rettentően vágyott arra, hogy anya legyen. Az utolsó terhességét megelőzően négy vetélése volt, aztán Montand-nal közös gyermekük is erre a sorsra jutott. A színésznő endometriózisban szenvedett, ami élete végéig állandó fájdalmakat és kibírhatatlan menstruációs görcsöket okozott. Ez a betegség alighanem megnehezítette annak az esélyét is, hogy valaha szülhessen, de nem kétséges az sem, hogy az 1962-es halálában szerepet játszó depressziójához is jelentősen köze volt. 

Forrás: Daily Mail