Jocelyn Wildenstein egy gazdag műkereskedő exfelesége, aki fényűző életet él New Yorkban, aki úgy döntött, hogy nagyon szeretne magának cicás arcvonásokat, ezért szétplasztikáztatta magát.

Az ő pasija Lloyd Klein, divattervező. Egészen jól megvoltak 2016. december elejéig, amikor a nő összekarcolta a férfi arcát, majd egy ollót vágott annak mellkasába. Klein úgy tudta megfékezni barátnőjét, hogy bezárta a szekrénybe, aki onnan hívta a rendőröket. A végén persze Jocelyn Wildensteint vitték el.

A férfi túl sokat lógott a közösségi oldalakon, ahol biztos mindenféle nőcskéket szédített. Ebből lett a karmolászás. A szétműtött arcú nőt egy nap után kiengedték az előzetesből úgy, hogy még óvadékot se kellett fizetnie.

A pasi már nem úszta meg ennyive. Na, nem emiatt, hanem az eset után nem sokkal rájött, hogy neki szüksége lenne pár cuccra Wildenstein lakásából. A nő otthon volt, amikor a pasi váratlanul betoppant, és kiakadt, hogy Klein le akarja nyúlni az iPhone-ját, a bankkártyáját és a svájci személyigazolványát. Némi szóváltást követően a divattervező földre lökte a nőt, aki összezúzta a kezét, a nyakát és a hátát, mire egyvől hívta a rendőröket, akik a helyszínre kiérkezve

Aki azóta már nincs előzetesben, és ahogy azt a pagesix.com is írja: újra együtt vannak.

Ami történt, csak egy rossz álom volt. Nehéz ilyen sok ideig külön lenni, pláne, ha már megbocsátottál a másiknak. Újra együtt vagyunk és szeretjük egymást.

- mondta Lloyd Klein.

(via PageSix)