horoszkóp
12-stohl-polgari ugy1-130523-IMG 7514

Stohl András: egyszerűen kiégett a biztosítékom! - hírek melegszendvics mellé

2017.02.17. 07:55 Módosítva: 2017-02-17 07:55:14
  • A Blikk ma reggel váratlan fordulatként Stohl Andrást faggatta a 2010-es balesetéről. A színész állítólag most először beszélt a napról, amikor drog hatása alatt balesetet okozott Fót határában. Egész nap érezte, hogy meg van bolondulva. Pontosan úgy fogalmazott, hogy kiégett nála a biztosíték, egyszerűen túlhajtotta magát. Végig gonosz viccekkel húzta a kollégáit, nem bírt magával. 

Engem nem a siker taszított az ökörségeimbe, hanem az irdatlan mókuskerék, amibe belehajtottam magam azzal, hogy semmire sem tudtam nemet mondani. A lányaim és az aktuális párom nem szeretik ezt a viccemet, de azt szoktam mondani, egy 10-12 éves hajtás végén vagy kórházban vagyok, vagy börtönben pihenek öt hónapot.

  • A Blikk Klapka György örökségének taglalásával folytatja. Azt írják, hogy akkora vagyona van, hogy azóta is számolják és még biztosan hónapokba telik a teljes leltár. 

A lánya elárulta a lapnak, hogy a vagyontárgyak, ingatlanok, bankszámlák értékének felmérése zajlik éppen, így még fogalmuk sincs, mikorra tűzi ki a közjegyző a hagyatéki tárgyalást. 

  • Nagyon bíztunk benne, hogy ma sem maradunk hírek nélkül Sarka Kata és Hajdú Péter válásáról. Szerencsére a Best Magazin pótolta bennünk ezt a hiányérzetet. A lap úgy tudja, hogy is kitűzték a tárgyalás időpontját és akár húsvétra mindketten szabad emberek lehetnek. Igaz, a vagyonmegosztás még évekig elhúzódhat. Úgy tűnik, mára be kell érnünk ennyivel. 

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.