Palvin Barbara tavaly debütált először a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadásában. Az év újoncának választott modellről felettébb szexi bikinis fotók készültek, ám azok így sem ütötték meg néhány kritikus twitterező mércéjét, ami oda vezetett, hogy nem túl elegáns módon lekövérezték őt. Palvin idei visszatérésérésről már többször értekeztünk. Megmutattuk az összes képét, ahogy azt is, hogy erős hátszéllel érkezett a New York-i jó-csaj partira. Két fontos kérdés viszont eddig nem került terítékre. Mielőtt elmerülünk a részletekben, nézze meg, hogyan készült a híres fotósorozat.

Az első kérdés, ami felvetődik, az nyilván az, hogy Palvin Barbarát ezúttal lehet-e kövérnek minősíteni? Nekünk az a benyomásunk, hogy a legkevésbé sem. És ön mit gondol?

Palvin Barbara elégedett lehet jelenlegi testalkatával?

Félreértés ne essék, Palvin Barbara látványáról csak elismerően tudunk nyilatkozni, de idei fürdőruhás fotói kapcsán akaratlanul is felmerül egy másik kérdés. Az, hogy vajon belenyúltak-e azokba? Az alábbi galéria nyitóképén például úgy látszik, mintha csípőjének jobb oldalán (szemből nézve) egy kicsit bevágna neki a bugyi. De akkor a bal oldalán miért nem?

További gyanakvásra okot adó képek:

  • a 4. képen fordítva van: csípője bal oldalán bevág a bugyi, a jobb oldalon ellenben nem
  • a 6. képen a csípője feletti rész nincs szinkronban, a jobb oldala aránytalanul nagyobb
  • a 15. és a 27. pedig a feneke tűnik terebélyesebbnek annál, amit megszokhattunk

Most már bizonyára sejti, hogy mi lesz a második felvetés.

Ön szerint történt photoshoppos beavatkozás?