Másfél évvel legutóbbi albuma után megjelent az új Lana Del Rey-dal, a Love, amihez most egy álomszerű, vintage hangulatú sci-fi klip is készült. 

A melankolikus pophimnuszok nagyasszonya idén jelenteti meg új lemezét, amelyről már múlt héten megjelent az első kislemez, a Love az iTunes-on, és most megérkezett a számhoz tartozó videó is: egy magával ragadó, hatvanas évek Amerikáját idéző klip, amelyben az énekesnő virágszirmokkal a hajában játszik zenekarával a Holdon, de van itt még tengerparti deszkázás, üstökösök az égen és űrben repülő oldtimer autó is. 

Az amerikai énekesnő egyébként egy elég hagyományos reklámkampánnyal hívta fel magára a figyelmet: múlt héten Los Angeles-i utcákon feltűnt néhány tucat Lana Del Rey-plakát Love felirattal - a múlt századi moziplakátokat idéző poszterek már előjelezték a Richard Lee által rendezett klip álomszerű hangulatát. 

'Love' has been released worldwide (it's still not available in some countries) on Apple music.* #LanaDelRey #LOVE

Poison Ivy (@honeydelgrant) által megosztott bejegyzés,

Lana Del Rey így mesélt az albumról a Rolling Stone magazinnak:

Az eddigi négy albumomat igazából magamnak csináltam, ezt viszont már a rajongóimnak, és arról szól, hogy merre tartunk.

Az idén megjelenő album címét még nem lehet tudni, de az biztos, hogy Rick Nowels a fő producere, és „néhány izgalmas közreműködő vendégművész” is szerepel majd rajta.

via JustJared