Még mielőtt azonban megmutatjuk a 90-es években készült fotót, nézze meg, hogyan fest a nő 51 évesen, aki a világ egyik legismertebb szupermodellje volt, és aki a kiváló gének mellett elég hálás lehet a plasztikai sebészének is. Cindy Crawford tegnap volt 51(!) éves.

Ez mondjuk annyira nem látszik.

Kissing 50 goodbye — hello 51! Looking forward to what the year will bring! Thanks for all the birthday wishes! 💋•

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Victoria Beckham pedig egyébként áprilisban lesz 43, az alábbi fotón viszont nagyjából egy húszassal és számtalan plasztikai beavatkozással volt fiatalabb. A képet a még mindig énekesként tevékenykedő Melanie C posztolta. Annak idején a Vouge magazinnak pózoltak ilyen szigorúan.

#tbt Love this shot 💙@victoriabeckham @mariotestino @voguemagazine #90s ✌🏼

Melanie C (@melaniecmusic) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears meg egészen egyszerűen tök meztelenül állt kamera elé. Az apropó nem derült ki, és persze a legfontosabb részletek sem látszódnak, csak ízlésesen.

Az állapotos Irina Shayk pedig Bradley Cooper helyett egy másik, egyébként hasonlóan sármos fiatalember mellett érzi nagyon az életet. Ne aggódjon, az orosz szupermodell nem váltott, csak egy közös fotóval kívánt boldog szülinapot Mert Alasnak, aki nem mellesleg divatfotós és valószínűleg csak topmodell barátai vannak.

This one❤❤ @mertalas love u bday boy🥂✨

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,