Meglepően szomorúan alakult annak a divattervezőnek a karrierje, akinek ruháját Katalin hercegné viselte az eljegyzésekor.  Daniella Helayel, aki az azóta legendássá vált kék ruhát tervezte, a Daily Mailnek adott interjút, amiben elmondta, életpályamodellje nem nagyon jött be. Hiszen azt követően, hogy Katalin a nyilvánosság elé állt a ruhájában, hirtelen annyi munkája lett, hogy csődbe ment tőle.

Egyébként erről a dresszről van szó:

Helayel az interjúban arról beszél, hogy miután Katalin viselte, a kék ruhát percek alatt elkapkodták, és több ezer előrendelés jött. Ennek azonban nem tudott eleget tenni, hiszen nem volt elég pénze, hogy előteremtse az alapanyagot a ruhákra. Ezért kellett keresnie egy befektetőt.

A választása pedig Camilla Al-Fayedre, Dodi Al-Fayed féltestvérére esett, aki ugye Diana párja volt, mikor halálos balesetet szenvedtek. Camilla gyorsan meg is vásárolta a cég 51 százalékát, n em meglepő módon viszont Katalin nem kívánta többé annak a tervezőnek ruháit hordani, akit az Al-Fayed család pénzel. Ennek persze az lett az eredménye, hogy a megrendelések is visszaestek,  Helayel pedig otthagyta az általa alapított márkát, ami 2015-ben meg is szűnt.

Azért jöttem el, mert már nem bírtam tovább. Megőszültem és a hajam is hullani kezdett a stressz miatt. Egy szuper cégem volt, amit egyedül építettem fel és szívszorító volt látni, ahogy tönkremegy

- mondta az interjúban, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy a márka már 2008-ban a csőd szélén állt. 2010-ben Katalin eljegyzése mentette meg a boltot a bezárástól, tehát azért mielőtt a hercegné bedöntötte volna a márkát, szerezett még neki pár évet.

De aggodalomra semmi ok,  Helayel most vélhetően nemcsak azért adott interjút, hogy szomorú történetét a világ elé tárja, hanem mert bejelentette, hogy új márkát alapított.

Hát ez az igazi: minden jó ha a vége jó!