• Kulcsár Edina állítja, hogy megváltozott az élete mióta karácsony előtt megműttette az orrát. Az orrsövényferdülését korrigálták és azóta újra kap levegőt, ami nagy élmény számára - adta hírül a Hot! nyomán a Blikk. Edina a lapnak arról is beszélt, hogy már nem érez csomókat a mellében, ami szerinte azt jelenti, hogy azzal együtt, hogy megszűntek a lelki eredetű problémái, fizikailag is meggyógyult. Ha ezt a vizsgálatok is alátámasztják, az igazi orvosi csoda lesz, mondja a szépségkirálynő.
  • Nem érkeztek viszont ennyire pozitív hírek a Barátok közt berkeiből. Szellő István szerelme Gubík Ági például csak vendégszereplő lesz a sorozatban, Nyári Dia pedig teljesen eltűnhet. Mivel a fiatal színésznő felvételizik Színház- és Filmművészeti Egyetemre, egy időre mindenképp távozik a karaktere, amennyiben pedig felveszik, véglegesen elhagyja a sorozatot - írja a Bors.
  • Pápai Joci pedig 13 éve nem alszik a feleségével - derül ki a Story cikkéből. "Mióta megszülettek a gyerekek, nem alszunk együtt feleségemmel. Lehet már nem is tudnám megszokni, hogy éjszaka mellettem fekszik" - mondta a zenész, aki azt is hozzátette ez azért nagyon fontos, mert ő éjjelente írja a dalait.