Chrissy Teigen egy 11 hónapos kislány édesanyja, aki Instagramja alapján simán pályázhatna a világ legboldogabb nője címre. Ám kiderült, ez nagyon távol áll a valóságtól. A 31 éves, Sports Illustrated modell az áprilisi Glamourba írt egy hosszú cikket arról, hogy ő is megküzdött a sok kismamát érintő problémával: a gyermeke születését követően szülés utáni depresszióba esett.

Beszámolója szerint akkor kezdte észlelni a tüneteket, mikor visszament dolgozni a Lip Sync Battle stúdiójába. „Konkrétan fájdalmas volt kikászálódni az ágyból, mindenem fájt. Az étvágyam is elment, simán volt, hogy két napig semmit nem ettem” – kezdi írását Teigen.

Az állapota később súlyosabbra fordult. Türelmetlenné és ingerültté vált és ami a legrosszabb volt számára, hogy ő maga sem értette, mi a baja. Egy idő után pedig már az is problémát okozott neki, hogy elhagyja a házát.

Mikor nem a stúdióban voltam, ki se tettem a lábam otthonról. Inkább megkértem az embereket, hogy jöjjenek el hozzám. Aztán előfordult olyan is, hogy mikor láttam, hogy eláztak, meg kellett kérdeznem tőlük, hogy kint esik-e, mert én nem tudtam. A függönyt se húztam szét

- írja John Legend felesége, akinek szülés utáni depresszióját végül karácsony előtt egy rutin kivizsgálás során diagnosztizálta az orvosa. Most pedig már sokkal jobban érzi magát. Sőt, azt is kijelentette a depresszió nem vette el a kedvét attól, hogy ismét szüljön.

Nagyon szeretem Johnt és Lunát, jobban mint valaha gondoltam volna, hogy szeretni lehet. És Johnnal reméljük, hogy Lunát megajándékozhatjuk még néhány testvérrel. A szülés után depresszió nem változtatott ezen.

És, hogy ezt mennyire komolyan gondolja? Legfrissebb fotói alapján bennünk is felmerült, hogy ismét terhes és talán nem gondoljuk rosszul.