Barátok közt Tildájaként feltűnt színésznő és a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő műsorvezetője már külön éli a napjait. A barátság megmaradt, de a 2012-ben kötött házasságnak vége - számolt be a szomorú hírről a Blikk. Erdélyi Timea és Szente Vajk kapcsolata egy éve kihűlt, ám nem gondolkodnak váláson. A lapnak azt is elmondták, hogy közösen hozták meg a döntést, ami nem volt egyszerű lépés a részükről, mert mindkét színész szülei boldog házasságban élnek. 

Nagy a csend Gesztesi Károly körül, az ittasan okozott közlekedési balesete óta nem mutatkozik nyilvános helyeken, visszavonultan él. Mint kiderült, az önkéntes elvonulásnak egy műtéti beavatkozás is az oka. Gesztesi térdműtéte óta otthon lábadozik, és akkor sem lenne bajban, ha nem vállalna fellépéseket. A Borsnak elmondta, hogy a háttérben működő vállalkozásai eltartják.

A helyzet az, hogy számomra a színészet örömforrás – amit természetesen nagyon komolyan veszek, – hiszen nem függ tőle a megélhetésem. Nem is függött soha! Az ingatlanvállalkozásom szépen működik a háttérben, nem én járok tárgyalni, hanem képviselnek, a bevételem pedig szépen jön. Ha tanítanék a jövő színészeinek, nekik is azt mondanám, hogy legyen egy jövedelmező vállalkozásuk, csak amellett vállaljanak művészi feladatokat, mert a felkérések vagy jönnek, vagy nem. És ha nem jönnek, akkor bizony nincs pénz.

- mondta el a Borsnak a színész.