Jól értesült források szerint a portugál focistának hamarosan béranyától születnek ikrei. Ez már csak azért is meglepő, mert Cristiano Ronaldo jelenleg elvileg boldog párkapcsolatban él Georgina Rodriguezzel, aki kivételesen nem modellkedéssel keresi a pénzt.

A The Sun forrásai szerint az ismeretlen, amerikai nő az utolsó trimeszterben jár, és Ronaldóék alig várják, hogy megismerjék az új családtagokat.

A portugál labdarúgó-válogatott 32 éves csapatkapitányának egyébként már van egy kisfia, ifjabb Cristiano Ronaldo, aki 2010-ben született, de az még a mai napig nem tisztázott, hogy egy éjszakás kapcsolatból, vagy szintén egy béranyától.

Ronaldo 2010 július elején a Facebookon jelentette be, hogy fia született, és hogy a gyereket ő szeretné felnevelni, de mivel ennél többet soha nem mondott, elkezdődtek a találgatások. A The Sun már akkor is béranyáról, B opcióként pedig egy dán Paris Hilton-hasonmásról írt, aki egy rövid viszonyt jegyezhetett a portugál focistával.

Annak idején Cristiano Ronaldo állítólag 10 millió dollárt, vagyis több mint 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget (egyébként egy évi fizetését) fizetett fia anyjának, hogy tartsa a száját.