Nagyon szeretjük az olyan celebeket, akik tudják, hogy kell használni az internetet és hajlandóak ezen keresztül kommunikálni a rajongóikkal. Nem is olyan rég pont erről beszélgettünk Dobó Katával és Görög Zitával, de most nem egy magyar sztárról lesz szó, hanem Ewan McGregorról, aki nagyon jó fej módon arra áldozta a vasárnap estéjét, hogy a Reditten a felhasználók kérdéseire válaszolgasson. [Ennek azért lehet köze a Trainspotting2 népszerűsítéséhez – a szerk.] És még akkor sem jött zavarba, amikor az egyik user a pénisze felől érdeklődött.

VelvetDelby ezt írta a színésznek: „Ewan, nagyon köszi ezért a kérdezz-felelekért. A Bálványrock című filmet néztem és nagyon tetszett benne a péniszed. Hogy van mostanában?”

A kedves kérdésre pedig hamarosan érkezett a kedélyes válasz: köszönöm jól, és a tied?

És bár mindenképp ez volt a légbevállalósabb kérdés, nekünk mégis az volt a kedvenc részünk, amikor valaki arról érdeklődött, hogy a színész, mikor látta utoljára a Trainspotting első részét. McGregor erre megírta, hogy a Skóciába tartó repülőúton, amikor a második rész forgatására tartott. Ezen a ponton pedig az egyik felhasználó kiemelte: 

mennyire szürreális lehet az, hogy Skóciába repülsz, és közben Ewan McGregor ül melletted, aki a Trainspottingot nézi.

És tényleg, lehet valami ennél metább?!

via GIPHY