Jó reggelt kívánunk, március 13-a van, Krisztián és Ajtony napja, összefoglaltuk a legfontosabb híreket.

  • Zoltán Erika szombati, jubileumi koncertjét az utolsó pillanatban kellett lemondani, mert a katasztrófavédelem mégsem adott engedélyt a buli megtartására - írta meg a Bors mai számában. Az eseményre háromezer jegy fogyott el. Egy ilyen nagyszabású koncert lemondása óriási presztízsveszteség egy zenésznek. Azért is kínos a helyzet, mert erre a koncertre rekordidő alatt elfogytak a jegyek, és nem biztos, hogy még egyszer sikerül Erikának ekkora tömeget mozgósítania. Az énekesnőnek ráadásul nincs állandó zenekara, a jubileumi előadásra élő zenét és számos zenészt is szervezett, akikkel hónapok óta próbált, őket az új időpontra is egyeztetni kell.

    Az én gyomrom még mindig hatalmas görcsben, borzasztóan érzem magam, és nagyon sajnálom.

    - írta közösségi oldalán az énekesnő.

    Voltak, akik csak a helyszínen tudták meg, hogy a koncert elmarad. Az elcsigázott érdeklődőket Zoltán Erika CD lemezeivel próbálták kárpótolni. A Bors úgy tudja, hogy van már időpont a pótbulira: április 8-án bulizhatnak Erikával és meghívott vendégeivel a rajongók.
  • A Blikk számolt be arról, hogy Demjén Ferenc nyugdíja nem éri el az 50 ezer forintot. "Havonta 48 500 forint nyugdíjat kapok" – válaszolta a lap megkeresésére az énekes-dalszerző, aki pontosan 20 ezer forinttal kap többet az öregségi minimumnál. Demjén elmondta, hogy ma is dolgozik, anyagi háttérrel is rendelkezik, de amikor meglátja az utalást a számláján, mindig azokra a korabeliekre gondol, akik hasonlóan jártak, és most szociális juttatásokra szorulnak, hogy valahogy, szegényesen megéljenek.
  • A Kiskegyed március 14-ei számából kiderül, hogy Sarka Kata mit gondol Hajdú Péter új barátnőjéről, Eszterről. Az üzletasszony egy közeli ismerősének azt mondta:

    Örülök Peti boldogságának, hiszen azt a gyerekek is érzik rajta, ha vele vannak.
  • Szintén a Kiskegyed írta meg, hogy Palik László visszaköltözött Mallorcára két fiával. Évekkel ezelőtt Marsi Anikó és Palik eltűntek az országból gyermekeikkel, és a spanyol városban kezdtek új életet. Aztán tavaly az egész család visszaköltözött Magyarországra, ám az idill nem tartott sokáig, mert a fiúk egyre inkább visszavágytak Mallorcára. Végül a család úgy döntött, hogy a gyerekek az édesapjukkal visszaköltöznek Spanyolországba, ahol édesanyjuk hétvégente csatlakozik hozzájuk.