Charlie Hunnam, akit itthon főleg a Kemény motorosok című sorozatból ismernek, interjút adott a márciusi ELLE magazinba, amiben kitért egy nagyon fontos dologra. A világ egyik legszexibb pasijaként elkönyvelt színész a fóbiájáról vallott, ami összefüggésbe hozható azzal is, hogy végül miért adta vissza A szürke ötven árnyalata főszerepét.

Igen, eredetileg ő játszotta volna Christian Greyt és bár a mai napig hivatalosan azt állítja, hogy ez azért hiúsult meg, mert nem tudta összeegyeztetni a naptárját a stábéval, most úgy tűnik ennél talán kicsit többről van szó.

Hunnam ugyanis arról beszélt az interjúban, hogy koszfóbiája van, amibe beletartozik az is, hogy retteg a bacilusoktól és attól, hogy elkap valamit. Éppen ezért egy olyan szerep, amiben szinte mást sem kell csinálni, mint egy másik emberrel smárolni és szexelni, nem túl ideális számára.

Mindenki azt hiszi, milyen jó színésznek lenni, mert egy csomó gyönyörű színésznővel csókolózhatsz, de igazság szerint én utálom

- mondta a színész, aki azért afelől megnyugtatta az újságírót, hogy barátnőjével (Morgana McNelissel) nem áll közéjük a fóbiája. Mondjuk a legfrissebb közös fotói alapján a kézen fogva andalgás még mindig nem erőssége a színésznek.