A héten fokozatosan melegszik az idő: hétfőn a legalacsonyabb hőmérséklet 2-9, a legmagasabb pedig 16-21 fok körül várható, de a héten már akár 24 fokot is mérhetünk. Nem ennyire vidám viszont Sarka Kata és Szabó Zsófi kapcsolata.

  • A Bors arról ír, hogy Hajdú Péter még felesége úgy érzi, hogy Szabó Zsófi elárulta, pedig eddig minden „apró titkukat elmondták egymásnak.″ Állítólag a helyzet akkor vett drámai fordulatot, amikor Szabó Zsófi bent volt Hajdú Péternél a Frizbiben. Itt könnyezve beszélt arról, hogy egykor barátok voltak, de a váláskor úgy érezte, Kata mellett kell állnia, Péter pedig emiatt megorrolt rá. A felvételen látványosan kibékültek, volt azonban a beszélgetésüknek egy olyan része, ami már nem a kamerák előtt zajlott. Úgy tudni, hogy ekkor Zsófi olyan dolgokat is elmesélt Sarka Katáról, amit Hajdúné bizalmasan osztott meg vele. „Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát. Olyannyira nem, hogy még a keresztszülői szolgálataira sem tart igényt. Így Dávidka sem találkozott azóta Zsófival″– mondta egy informátor a lapnak. A Bors megkereste Sarka Katát is, aki nem cáfolta az infomrációkat, viszont ezzel kapcsolatban nem akart nyilatkozni. Szabó Zsófi pedig azt mondta, hogy minden szuper és mindenkivel jóban van.
  • Két év után szakított párjával Lengyel Tamás, írja a Blikk. A színész a lap információja szerint egy felkapott szórakozóhelyen ismerkedett meg egy másik nővel. „Mint minden ember életében, az én életemben is vannak kapcsolatok, amelyek sajnos befejeződnek, de ezek részletei kizárólag rám és a volt barátnőmre tartoznak″ –  mondta Lengyel a Blikknek.
  • Fresh Wiki pedig gyereket vár. A Bors ír arról, hogy a 37 éves énekesnő a negyedik hónapban jár és, ha minden jól alakul augusztusban szülheti meg első gyermekét, de a tervek szerint előtte még összeházasodik a párjával.