• A Blikk írta meg, hogy Szorcsik Viktóriát biciklizés közben ütötték el Budapest belvárosában. A színésznőnek nem esett komoly baja, de Facebookos posztja alapján eléggé feldühítette az eset. „Életveszély Budapesten biciklivel közlekedni, főleg a belvárosban! Már tegnap majdnem elütöttek kétszer, de az utolsó pillanatban megúsztam, erre ma meg! Tessék! Megkaptam! Tény, hogy vigyazták rám odafenn most is! “Csak”a hátamról jött le a bőr....szóval szerencsés vagyok, hogy a pedálom beakadt a kocsi sárvédőjébe és így nem tudott maga alá gyűrni teljesen! A baj, hogy észre sem vette, ahogy elütött, csak tolt egy pár másodpercig, én meg üvöltöttem...” – fogalmazott Szorcsik Viktória. Szerinte konkrétan a szerencsén múlt, hogy nem gyűrte teljesen maga alá az autó, és hogy "nem döglött meg." Mindezt úgy, hogy teljesen szabályosan közlekedett.
  • Mint arról beszámoltunk, a bíróság március 24-én, pénteken egymillió forintról 500 ezer forintra mérsékelte Demcsák Zsuzsa büntetését ittas vezetése kapcsán. Az ítélet értelmében a műsorvezetőnő legkorábban jövő májusban kaphatja vissza jogosítványát. Demcsák a Blikknek azt mondta, hogy bánja az egészet. „Már megtörtént, sajnos nem tudom visszapörgetni az időt. Akkor azt gondoltam, csak kis utat teszek meg, nem ül mellettem senki és nem ittam sokat. Rossz döntés volt, elismerem, ám túlzott mértékűnek gondolom a kétéves eltiltást. Ez az egy év is nagyon nehéz volt, és ugyanennyi van még hátra” – fejtette ki a műsorvezető. Mint mondta, örül, hogy a felére csökkentették a bírságot, de gyermekeit egyedül tartja el, így még emellett is nehezen fogja tudni megoldani a hétköznapokat.
  • Ugyancsak a Blikk cikkéből derül ki, hogy Sarka Kata és Zimány Linda egyaránt méregdrága ékszerekben jelent meg a GLAMOUR Women of the Year gálán. Sarka a Cartier divatház szerelemkarkötőit viselte. A lap a hivatalos honlap alapján úgy kalkulált, hogy a sima és a dupla karperec ára átszámolva akár 8,3 millió forint is lehetett. Ilyen márkájú karkötő díszítette egyébként Zimány Linda csuklóját is.
  • A Blikkből arról is értesülhet, hogy tolvajok jártak Demjén Ferenc baranyai birtokán. „Ketten voltak, csak egyet kaptak el. Pitiáner senkiházi fickók. Az egyik visszapillantóról a rózsafűzért is leszedték. Tőlem egy bicskát vittek el, az egyik haveromtól viszont 15 ezer forintot, amit kifizettem neki. Ezt aligha fogom viszontlátni.” A zenész szerint nem ez volt az első ilyen eset. Amikor a ház még nem volt készen, egy közeli tanyán lakott feleségével, és akkor is kifosztották őket. Először a láncfűrésze tűnt el a kamrából, majd a kutyáját mérgezték meg. Ekkor egy szőlőkaróval ment át a szomszédba, mert szerinte onnan jöhettek a tettesek. „Nem szívesen fenyegetőztem, de ha nem tettem volna, nem lenne respektem. Ezért is szoktam gyakorolni a lőtéren.
  • A Bors szerint sikerült megegyeznie Kanye Westnek és Presser Gábornak. Az amerikai rapper még 2013-ban használta fel a Gyöngyhajú lány egy részletét New Slaves című dalában. A szerző, Presser és a szövegíró Adamis Anna erre nem adott engedélyt, így pert indítottak Kanye ellen, 25 millió dollárt, vagyis 717 millió forintot követelve tőle. Hogy a most létrejött megegyezésben mi áll, az egyelőre nem ismert. A lapnak Presser Gábort nem sikerült elérnie, ám az eredeti Gyöngyhajú lányt éneklő Kóbor Jánost igen. „Úgy tudom, hogy Kanye Chicagóban hallotta először ezt a számot egy lengyel étteremben. Amikor elindult a pereskedés, az elején még figyeltem, de a második-harmadik fordulót már nem követtem. Úgy gondolom, hogy manapság már nem úgy kellene kezelni ezt az ügyet, mint ahogyan Presser tette. A rockzenében elfogadott dolog, hogy bizonyos dallammintákat használnak a zenészek, így nem értem, min húzta így fel magát Gábor, de biztos, hogy most súlyos milliókat kapott” – mondta Kóbor János.