A világ legismertebb plus-size modellje, Ashley Graham sosem arról volt híres, hogy nem vállalna fel a testét vagy akár a bőrhibáját. Nemrég például ezt a fotót posztolta Instájára. 

BTS from my @si_swimsuit shoot in #Fiji

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ez egy retusálatlan kép a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának fotózásáról - az is lehet, hogy így reagált azokra a képekre, amiket a TMZ osztott meg a neten róla. Ezeken a felvételeken nem éppen előnyös oldalával szerepel a modell, és erősen kitűnik a fotókról a jellegzetes narancsbőre is. 

Azért is érdekes ez, mert azért nála is elég nagy a kontraszt: egyrészt előszeretettel oszt meg magáról bikinis képeket, másrészt gyakorló testaktivistaként azt hirdeti mindenhol, hogy mindenki fogadja el a testét olyannak, amilyen. Az biztos, hogy Graham rendszeresen segíti a nőket az üzeneteivel, amelynek lényege, hogy el kell felejteni azt a meggyőződést, hogy a szépségiparban csak a Kate Moss típusú nők juthatnak igazán magasra. 

Talán ezért is posztolta ezt a filter és retusálás nélküli fotót magáról, hogy megmutassa, hogy ő büszkén válllalja a testét a rajongói előtt. Ez pedig egy utómunkán átesett, fürdőruhás kép a Sports Illustrated magazinból: