• Konta Barbara tizenkét éve szállt ki a Barátok köztből, azóta pedig kerüli a nyilvánosságot. Legutóbb három éve hallatott magáról, amikor focista férjével beadták a válópert, majd nem sokkal utána kiderült, hogy új párra talált. A színésznő most a Blikknek nyilatkozva árulta el, hogy terhes, és hamarosan visszatér a képernyőre. „Egy hét múlva szülök” – jelentette ki Konta Barbara, akinek előző házasságából már van egy nyolcéves kislánya, Franciska. A jövő hét szerdán vele együtt szerepel majd a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában. „Miatta vállaltam el a műsort, annyira ki akarta próbálni, kíváncsi volt rá, hogy milyen a tévében szerepelni. Tudja, hogy az én életemnek is szerves része volt, úgyhogy ennek tudom be a szereplési vágyát. De veszélyesen tetszett neki, és jól érezte magát abban a közegben.” A cikkből ugyancsak kiderül, hogy a színésznő imádta azt a hét évet, amit a Barátok köztben töltött, de a végén már úgy érezte, hogy váltani kell. Jelenleg egy utazási irodánál dolgozik, amely a hazánkban forgó amerikai és angol szuperprodukciók stábjának utaztatásával foglalkozik, és nagyon boldog civil foglalkozású párjával.
  • Szintén a Blikk írta meg, hogy Sági Szilárd hangszálán polipot találtak, ami már csak azért is kellemetlen, mert vasárnap A Nagy Duett című műsorban kell színpadra állnia. „A gyakorlások alatt tűnt fel Csík Sándor énektanárnak, hogy valami nem stimmel, nem a sima megfázásos rekedtség jellemző a hangomra. Még egy egyszerű magasabb hangnál is erőltetnem kellett az éneklést. Sejtette, hogy valami probléma van, ezért arra kért, mutassam meg a torkomat egy szakembernek. Kiderült, hogy nem elég a szeretett ikerfiaimtól a bölcsiből hazahozott torokgyulladás, úgy néz ki, bővült a család” – viccelődött Sági Szilárd, aki akár a hangját is elveszítheti, ha megerőlteti magát. A tévés a kockázatok ellenére úgy döntött, hogy nem mondja le szereplését, és majd csak utána veti magát alá a polip miatt szükséges műtétnek.
  • Bár furcsa nyilatkozatai alapján félő volt, hogy Hujber Ferenc színész elvesztette a józan eszét, Herendi Gábor szerint erről szó sincs. A Valami Amerika-sorozat rendezője a Borsnak fejtette ki, hogy a Mokkában felvonultatott zavaros képzetek egy jól kitalált médiahekk részei voltak. "Bár nem hatalmazott meg Feri, hogy elmondjam, nem hiszem, hogy megharagszik rám. Szóval felhívott engem a Mokka-interjú után, és közölte, ne ijedjek meg, nem bolondult meg. Ez engem megnyugtatott, így nem gondolkodom, hogy ne dolgozzak együtt vele. Egy fegyelmezett színészt ismertem meg Feriben, aki igen jól dolgozik" – mondta el a rendező, aki nyáron forgatja a Valami Amerika folytatását a színész részvételével. Hujber Ferenc nem kívánt állást foglalni a kérdésben, mert feleségével abban állapodtak meg, hogy egy ideig csendben maradnak. Annyit viszont azért hozzátett: „örül, hogy rájöttek, csak szerepet játszott.
  • A Bors szerint Debreczeni Zita és Gianni Annoni a héten házasodik össze. Az esküvő részleteit eddig olyannyira titokban tartották, hogy a csekély számú násznéppel titoktartási szerződést kötöttek, egy közeli barátjuk azonban így is kifecsegett néhány dolgot. Például azt, hogy a pár 3 ezer méter magasan, az Észak-olaszországi Dolomitokban fogja kimondani a boldogító igent. „Úgy tudom, hogy Gianninak kifejezett kérése volt, hogy az étterméből egy magyar szakács készítse majd el az esküvői menüt a násznépnek. Az exkluzív ceremónia után a boldog pár itthon is tart majd egy lagzit, ahová már barátokat is meg fognak hívni” – súgta le a lapnak az informátor.