A ma reggeli Bors számolt be részletesen a Televíziós Újságírók Díja gáláról, ahol Sebestyén Balázs már másodszorra nyert a legjobb férfi műsorvezető kategóriában. Amikor átvette, azt mondta, hogy a másik két jelölt: Gundel Takács Gábor és Tilla is jobban megérdemelték volna a díjat.

Tavalyelőtt nyert Gundi, én tavaly, most Tillának járt volna, nagyon is. Nem csak a műsorai, de a filmje miatt is. Azt gondolom, a tavalyi év jobban szólt róla, mint rólam. Gundi is megérdemelte volna! Egy kicsit mindenki jobban megérdemelte volna, mint én. De valamiért a szakma így döntött és ennek baromira örülök.

A Bors újságírója ezen a rendezvényen egy drámát is kiszagolt: miután Gáspár Laci nyerte a Legjobb zsűritagnak járó díjat, a szintén ebben a kategóriában jelölt ByeAlex állítólag sietve elrohant a gáláról. Később ByeAlex azt nyilatkozta, hogy ez csak véletlen egybeesés volt. 

A Best Magazin pedig hosszabb interjút közölt Pataky Attilával, aki azt tanácsolja: vigyáznunk kell az űrlényekkel, mert a céljuk 

nem a barátkozás, hanem az emberi faj megfigyelése, leigázása.

Pataky - aki állítása szerint már többször találkozott űrlényekkel - most arra reagált, hogy a NASA még februárban bejelentette, hogy hét Föld-szerű bolygót fedeztek fel, és nem kizárt, hogy ezeken élet is van. 

A magazinnak azt is elmondta, hogy nem minden idegen békés, egy sárkányfaj, a Drachon kifejezetten veszélyes. A Földön élő űrlényeket nehéz felismerni, mert alakváltó képességeik vannak, sőt,

még a sztárok között is előfordulnak.

Köszönjük a figyelmet!