A kilencvenes évek népszerű tinisorozatának főszereplője, Melissa Joan Hart nemrég a Studio 10 című beszélgetős műsorban vallotta be, hogy teljesen el volt bűvölve színésztársától, Ryan Reynoldstól. 

Igaz, hogy abban az időben, amikor együtt játszottak a sorozatban, Hartnak volt barátja, de utólag azt gondolja, hogy igazán kaphatott volna egy esélyt a sármos színésztől. A 40 éves sztár most így beszélt félig komolyan, félig viccelődve a kapcsolatukról:

Imádnivaló volt, egy igazán kedves és jóképű fiú. Valószínűleg sokkal jobb barát lett volna, mint akivel jártam akkoriban, szóval talán egy esélyt megérdemeltünk volna. 

Persze ez már csak utólagos ábrándozgatás, hiszen Ryan Reynolds boldog házasságban él Blake Lively színésznővel, Melissa Joan Hart pedig már három gyermek anyja, és 2003 óta szintén felhőtlen boldogságban éli hétköznapjait Mark Wilkerson zenésszel. 

Sabrina, a TIniboszi

A Sabrina, a tiniboszorkány című sorozat az egyik legnépszerűbb tévéműsor volt a kilencvenes években. A vígjátékszériában a 16 éves Sabrina élete gyökeresen megváltozik, amikor megtudja, hogy valójában boszorkány. A történetben fontos szerepet kapott Salem, a beszélő macska is, és volt néhány repülő porszívó is. 

via Daily Mail