June Shannon neve legfeljebb azoknak lehet ismerős, akik őszintén rajongtak annak idején a Honey Boo Boo színre lép című realityért. Abban a műsorban ez a Honey Boo Boo egy kislány volt, aki jómódúnak egyáltalán nem mondható, nagyobbacska családjával szerepelt a tévében. Itt ismerhette meg a közönség June Shannont, vagyis Mama June-t, aki a maga nehézkes módján terelgette lányait, olykor egészen riasztó irányokba

Aztán kvázi-elvált, és bár néha érkezett róla egy-egy hír, igazából semmi különös nem történt vele. Egészen mostanáig. 

Tavaly ugyanis Mama June diétázni kezdett, illetve edzeni, meg plasztikáztatni, és még a fogait is megcsináltatta. Nem szakadt rá a lottóötös, bizonyára a saját tévéműsorát készítő cég szponzorálta mindezt, mert új életéről reality készült. Átalakulásának mértékéről az alábbi fotó ad viszonylag jó képet. 

De tessék, itt a realityje egyik beharangozója is.

#MamaJune has officially gone #FromNotToHot *****

wetv (@wetv) által megosztott bejegyzés,

Mi most egészen meg vagyunk lepve. June Shannon 18-asról 4-es méretre csappant (saját bevallása szerint), ami nálunk 46-os méretről 32-esre fogyást jelentene. Ezt nehéz elhinni, bár ha számolunk azzal, hogy mennyi bőrt és zsírt távolítottak el róla, akár reális is lehet.

A Mama June: From Not To Hotnak Amerikában jövő pénteken lesz az évadzárója, szóval ha kíváncsiak a körülményekre, valahogyan tekintsék meg a műsort. De ha az már sok lenne a jóból, itt van June Shannon Twittere, itt egészen jól lehet követni, mi folyik körülötte mostanában.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

A Mama June-ként megismert realityceleb annyira átalakult, hogy simán elmennénk mellette az utcán. Mondjuk a teljes életmódváltással kombinált plasztikai műtétek után ez nem csoda.

Posted by Velvet on Saturday, 1 April 2017

via People