Reggeli lapszemlénket egy olyan kialakult élethelyzettel kezdjük, amelyből kiderült, hogy Majka hivatalos hülye lett. Nem mi állítjuk, ő írta ki saját Facebook-oldalára, azt követően, hogy egy benzinkútról úgy haladt tovább, hogy a töltőpisztolyt a kocsi tankjában felejtette, és csak két kilométerrel később vette észre. Majoros Péter a tengerentúlon nyaral a családjával, az eset pedig egy bérelt autóval történt. Erre a jeles eseményre egyébként a Bors figyelt fel

Menjünk tovább, és nézzünk körül, mi történt még a világban. Arra egyébként készülnie kell, hogy hiába a szikrázó napsütés, késő délutánra ez nagy eséllyel meg fog változni. 

Muri Enikő nem számított rá, hogy megválik tőle az Operettszínház, mégis megtörtént - utal rá a Blikk. Azt mondja, 27 évesen (azaz mindjárt) jött el az életében a pillanat, hogy újra megtalálja magát. Úgy érzi, gyökeres változásra van szüksége az életében, ezért nekivág a világnak. Mindenesetre hálálkodott is egyet az eddigi főnökeinek. 

Nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre.

Aztán! 

"Begyógyszerezve állt színpadra Oláh Gergő, majdnem elájult" - írja a Blikk. Mielőtt frászt kapna, és a rendőrségen tervezné feljelenteni az énekest, amiért úgy sejti, hogy rendszeres kábítószer-használó, nyugodjon meg, mert nem erről van szó, hanem arról, hogy negyven fokos lázzal, iszonyú betegen kellett színpadra állnia a vasárnapi Nagy Duettben (Zimány Linda partnereként). Ez pedig aligha volt tőle kis teljesítmény. 

Haladjunk tovább!

Vágó Bernadett gyereket vár Miller Zoltántól, számol be agólyahírről a Bors . Ha eddig azt sem tudta, hogy ők ketten együtt vannak, akkor az öröm alighanem dupla mennyiségben zúdul most önre. Az Operettszínház színésznőjéről tudni kell, hogy 37 éves, Miller pedig annak idején Ullmann Mónika férje volt. (Mondjuk a kettő között semmi összefüggés nincs, csak mondtuk). Mivel a színész nem ma kezdte, van már két gyereke, szóval, akárhogy is számoljuk, az újonnan születendő lesz a harmadik. 

Végül:

Szabó Zsófi a Blikknek adott interjút, amelyben főként apukájához (Szabó Gyulához) fűződő viszonyáról beszélt, és arról, hogy milyen nehezen dolgozta fel a halálát. 

Amikor apu elment, azt hittem, hogy véget ér az életem. Aztán rájöttem, ha ezt túléltem, akkor nem jöhet olyan fájdalom az életemben, amit ne vészelnék át.