A címben feltett kérdést talán Ön is feltette volna a helyünkben, ha meglátja ezt a képet, amit szerda este osztott meg Instagramján a világhírű, magyar topmodell. A képen azonban természetesen nem az ikertestvére, hanem egy fiatal, 16 éves francia modell, Thylane Blondeau, akit ezzel a poszttal köszöntött fel szerdai születésnapján Palvin Barbara.  

Happy birthday and welcome to the L'Oreal fam sister *

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibi konyhájában szerda este Kasszás Erzsi volt a vendég, és az egész nyilvánvalóan egy indirekt CBA-reklám, de azért aki szereti a vicces, poénkodós főzőműsorokat, az biztos élvezni fogja ezt a videót. Kasza Tibi barátnőjével, Dara Andreával pedig közös szelfit is készített a cég reklámarca. 

Megvan a magyarázat arra, hogy miért is vannak olyan hosszú lábai Heidi Klumnak! A német szupermodell egy szüleiről készült, régi fotóval adott nagyon egyszerű választ a kérdésre.

Papa und Mama *

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Naomi Campbell nagyon nem szereti, ha csak úgy lefotózzák őt az utcán a paparazzo fotósok, viszont Instagram oldalán mindig menő és divatos képeket posztol magáról. Ez a hetvenes éveket idéző ruha már önmagában is jól néz ki, a brit topmodellen pedig maga a csúcs!

#papa I love you @azzedinealaiaofficial *** #unconditionallove ** #happy Wednesday @madamefigarofr #april #2017

Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) által megosztott bejegyzés,