• Bódi Sylvi a Blikknek idézte fel, hogy élete során nem csak a méhnyakrákkal kellett megküzdenie. Tíz évvel ezelőtt egy másik súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, de azt nem árulta el, hogy pontosan mit. „Akkor szembenéztem a halállal. Feltettem magamnak a kérdést: tényleg az az élet, hogy márkás ruhákat hordok, és puccparádékra járok, és az időm nagy részét számomra érdektelen emberek között töltöm, vagy a családom és a barátom azok, akik igazán számítanak? Ekkor megfogadtam, ha kapok még egy esélyt, akkor még jobb ember leszek, és sokkal értékesebb életet élek. Azt hiszem, ez sikerült.” A hajdani Playmate mostanság Balin szörfözik, és ezen egyelőre nem szeretne változtatni. Legfeljebb akkor, ha találna magának egy megfelelő pasit. „Világpolgár vagyok. Úgy képzelem el a jövőmet továbbra is, hogy Magyarországon van a bázis, de hónapokig a világ más pontján élek. Ha majd gyermek lesz, akkor persze át kell gondolni ezt az életformát, de ez a kérdés még nincs napirenden.
  • Szintén a Blikk írta meg, hogy elárverezték Rácz Károly, vagyis Terry Black budapesti otthonát. A 125 négyzetméteres lakás azért került végrehajtás alá, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Az ingatlan becsült értéke 6 millió forint volt, de végül 6 millió 960 ezer forintért kelt el. „Meglehet, hogy van tartozásom, de 150 ezer forint azért nem olyan nagy összeg” mondta el a lapnak Terry Black, aki még nem kapta meg a hivatalos értesítést. „Amíg nincs a kezemben a papír, addig nincs mit mondanom. Annyit elárulhatok, hogy mi a gyerekekkel, Danival és Fannival még mindig ott lakunk, és nem is tervezzük, hogy máshova kéne költöznünk. Nekünk az a lakás az otthonunk” – tette hozzá.
  • A Blikkből arról is értesülhet, hogy a szexuális kapcsolatairól két botránykönyvet író Szepesi Nikolett úszónő visszatért ahhoz, amit a legjobban szeret, és a Bókay KSI sportolóinak tart edzéseket. „2016 szeptemberében álltam munkába. Ez egy pólósokat nevelő klub, ahol az egészen pici csoportot, az abszolút kezdőket és haladókat viszem én, illetve a bajnokságban játszóknak szoktam technikát javítani. A legkisebb tanítványom 3, a leg­idősebb 16 éves.” Elmondása szerint a klubban nem kap megjegyzéseket, de ha olykor a botrányokra terelődik a szó, akkor jól tudja kezelni a helyzetet.
  • A Bors szerint Till Attila új game-show-ja, az Annyit ésszel, mint erővel, nem hozta a várt nézettséget, ezért egy későbbi időpontban lesz látható. A TV2 az Extrém Activity-t tette a helyére, amelyet Ábel Anita vezet. Az utóbbi műsor hétfőtől jelentkezik új epizódokkal, az első adásban pedig Pápai Joci, Majka és Curtis játszik majd a Pásztor Anna, Nika és Tóth Vera alkotta csapattal.