Arról már többször is volt szó, hogy a színész mennyire jól megvan Mila Kunisszal, hogy lépten nyomon összecukiskodnak minden útjukba eső dolgokat és helyeket. Ha szerencsénk van, akkor mindezt a nyáron személyesen is megnézhetjük.

Viszont ne felejtsük el, hogy a mostani felhőtlen boldogsághoz a Demi Moore-ral való válásán keresztül vezetett az út. Ami nem is volt olyan sima menet. Olyan pletykák terjedtek, hogy Kutcher megcsalta a nála jóval idősebb színésznőt.

Ez most úgy jött elő, hogy a Pillangó-hatás, a Két pasi - meg egy kicsi vagy éppen a Hé haver, hol a kocsim? sztárja kapott egy díjat, majd a beszédében felhozta ezt a dolgot.

Valószínűleg én vagyok az első ember, aki azért kap díjat, mert megformálta az öt évvel korábbi önmagát, aki különböző híresztelésekkel került a bulvárlapok címlapjaira. [...] Amikor darabokra szedtek a cikkekben olyan dolgokért, amiket lehet, hogy megtettem, lehet, hogy nem, aztán másnap ugyanúgy ki kellett állnom a színpadra és teljesítenem.

Így utalt vissza arra, hogy szakított Demi Moore-ral 2011-ben, majd elváltak 2013-ban. Így folytatta:

Óriási szerencsém volt, hogy elváltam, mert így éreztem a hatását, hogy mekkora veszteséggel jár, és mennyi szeretetet hoz magával. Ennek köszönhetően teljesen más aspektusból ismertem meg a szüleim válását.

(Huffington Post)