Szép keddi napot kívánunk önnek, reggeli szórakozás gyanánt pedig lapszemlénket ajánljuk szeretettel. Kezdjük is el!

Úristen, mi történt Tóth Gabival?

- teszi fel az aggodalmaskodó kérdést a Blikk, majd egy fotót is mellékel, amin látszik, hogy Tóth Gabi mosolyogva viseli, hogy fáj a lába. Baleset érte ugyanis Alföldi Róbert Passió XXI. című előadásának próbáján, ahol mint kiderült, nem csak énekelnie, hanem beszélnie is kell olykor. Hogy mi történt a lábával, nem tudni, csak azt, hogy egy sportmasszőr figyelte minden lépését az előadás alatt. 

Aztán:

Majka legszívesebben ingyen vállalt volna szerepet az Extrém Activity című műsorban, de végül hiába. Azt mondja, annyira szerette a forgatást, hogy gyakorlatilag feltöltődni, élményt szerezni ment oda, amit sajnált volna kihagyni.

A nézőknek is azt mondom, hogyha kihagyják, akkor nem normálisak, mert ilyet nem sokszor látni.

Lebukott! Nézze, kit csókol Stohl András!

- kelti fel a figyelmet indokolatlan harsánysággal a Blikk egy olyan egyszerű képre, amelyen Tóth Gabi és a színész látható, jóismerősi viszonyban. 

 Mihalik Enikő szülne.

A modell felől érdeklődött a Bors, akiről a következőket tudták meg: van egy 32 éves barátja, aki egy menő magazin vezérigazgatója, és öt év múlva gyereket szeretnének, aki mellett Mihalik folytatná a modellkedést és a divattervezést egyaránt.