• A Bors egyből egy pikáns jelenettel kezdi a reggelt és emlékeztet mindenkit arra, hogy Kiss Ramóna, hamarosan elhagyja a Barátok köztöt, de még utoljára azért láthattuk egy intim jelentben, amiben levetkőzött fe­ke­te csipke fehérneműre. A színésznő elmondta a lapnak, hogy 16 év alatt már sok férfit kellett elcsábítania a sorozatban, de ez sosem zavarta és a rutin mindig átsegítette a jeleneteken. 

A párom tudja és elfogadja, hogy ez a munkám!

Kiss Ramóma azt is hozzátette: a genetika és a sport játszik nagy szerepet abban, hogy ilyen bomba jó alakja van. 

  • Szintén a Bors ír arról, hogy az X-Faktorban feltűnt Petics Kristóf karrierje nem jó úton halad, ugyanis egyelőre segédmunkából él és éjszakánként a rajongói fogadják be. Ezt volt producere, MC Hawer mondta el a lapnak.

Segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol nap mint nap, hogy meg tudjon élni valahogy. Otthonról kidobták a szülei, azóta csak teng-leng. Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, már rég az utcán aludna. De lehet, egy idő után őket is kihasználja, aztán már nem számíthat senkire. 

  • Azt pedig már a Blikkből tudjuk, hogy Vámos Erika újra szerelmes. A műsorvezető állítólag egy 9 évvel idősebb férfivel jár, akit a Facebookon egy vegán csoportban ismert meg. Vámos annyit árult el az úrról, hogy elvált, gyerekes apuka, vállalkozó de gyakran nem tudnak találkozni, mert a szülői teendőket is el kell látnia.