Martine McCutcheon a bohókás személyiségű Natalie-t játszotta az Igazából szerelem című filmben - ő volt, aki beleszerelmesedett, majd össze is jött Hugh Grant karakterével.

A filmben többször utaltak rá, hogy nem az a nádszálkarcsú alkat, és ez a való életben is így van. A testével évek óta konfliktusos viszonyban álló színésznő már a világ összes diétáját kipróbálta, de nemrégiben vált világossá számára, hogy mi lehet az oka, hogy csak nagyon lassan, nagyon kis ütemben képes veszíteni a súlyából. 

Azt már régebben a nyilvánosság elé tárta, hogy krónikus fáradtság szindrómában szenved, ami nem könnyíti meg az életét, sőt. 2011-ben diagnosztizálták a betegségét, amikor tolószékbe kényszerült, és olyan súlyos depresszióba zuhant, hogy egy hónapig ki se tette a lábát a lakásból, és senkit sem akart látni.

Életem legszörnyűbb hét éve áll mögöttem. Nem egyszer gondoltam az öngyilkosságra. Azért imádkoztam Istenhez, hogy ne ébredjek fel többet, és akármi is ez a betegség, jobb, ha inkább megöl. 

- nyilatkozta a Sun-nak vasárnap. Az elmúlt évek után azonban most egy másik súlyos betegséggel, a Lyme-kórral is meg kell küzdenie. Instagram-oldala alapján mégis sokkal erősebbnek tűnik, mint ahogy az elmúlt időszakban érezte magát. Tudja, hogy a két betegség miatt nehezebben fogy, mint mások, de egy dietetikus szakértő segítségével már jó úton halad. 

Heres my silly little head feeling all giddy and happy because I reached my 1 stone target today on the @cambridgeweightplan I'm SO thrilled. My loss was a tiny bit slower than the average person but to be honest I expected that as many diets/food plans didn't work for me at all as the lymes disease and m.e can really play havoc with how your system works - Plus my consultant Donna stressed that my health is the most important thing so I took things a little more slowly whilst feeling more energised and even with health issues I've still managed to do it! Only 5 and a half weeks and My BMI is in a much healthier range -and on my step of the plan I love that I can still have my green juices, porridge and real food. Give me too much choice and it's game over 🙈I've loved my choccie shakes and and mint chocolate bars and I whip them in my bag with my green juice and go! It's simplicity is brilliant. Here I am in @spacenk treating myself to new make up and body treatments etc!! #1stone #20inches #cwp #weightloss #inchloss #spon 👍🏼😁🎉

Martine McCutcheon (@martinemccutcheon) által megosztott bejegyzés,

Azt mondta, hogy az egészségem a legfontosabb, így egy kicsit visszavettem a tempóból. Már csak 5 és fél hét, és a BMI-mutató a megfelelő tartományban lesz. 

- mondta a színésznő, aki jelenleg 6 kiló mínusznál jár. 

Forrás: Daily Mail