A 32 éves Katy Perry az amerikai elnökválasztási kampány során minden alkalmat megragadott, hogy kinyilatkoztassa, ő bizony Hillary Clintont támogatja, Donald Trumpot pedig kifejezetten megveti, és a jelek szerint nem igazán örül annak, hogy más celebek nem követték a példáját.

Nem gondolom, hogy háztetőkről kéne lekiabálnod (a nézeteidet). De azt hiszem, ki kell állnod valamiért, mert ha nem teszed, csak önmagadat szolgálod. Ha van hangod, felelősséggel tartozol azért, hogy használd is – most jobban, mint valaha

– fejtette ki az énekesnő a Vogue magazin számára.

Bár Katy Perry nem nevezte meg, hogy kire gondol, elég valószínű, hogy a beszólás a 27 éves Taylor Swiftre vonatkozott, akivel már két éve viszálykodnak. Erre utal, hogy Swift soha nem árulta el, hogy melyik jelöltet támogatja, rajongóit viszont szavazásra buzdította. Emiatt egyébként számos kritikát is kapott.

Mindezek fényében nagyon is reálisnak tűnik, hogy Katy Perry így akarta vele közölni, hogy szerinte gyáva dolog volt némaságba burkolózni politikai nézeteit illetően, csak azért, hogy nehogy elveszítse rajongótáborát.

Via HollywoodLife