Múltkor megírtuk, hogy talán még soha nem nézett ki ilyen jól Kim Kardashian. Most már sejtjük, hogy ennek az lehet az oka, hogy az utóbbi időszakban eléggé felkavaró történéseit sikerült maga mögött hagyni. Erről a beállított családi portréról csak úgy árad nyugalom, a szeretet és a béke.

Easter 2017

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

 Ez a fotó tovább erősíti a tényt, hogy nincs itt szó semmilyen válásról, amit korábban megszellőztettek a lapok. Csak kellett egy kis idő, hogy feldolgozzák a kirablást és az összeomlást.

Mi történt?

2016 októberében több trauma is érte a Kardashian családot. Leginkább Kim Kardashiant és férjét, Kanye Westet.

Október 2-án öt rendőrnek öltözött fegyveres megtámadta a Párizsi Divathétre látogatott realitycelebet, megkötözték és a luxusapartman fürdőszobájába zárták, majd 10 millió eurónak megfelelő ékszert vittek magukkal. Az esettel kapcsolatban több furcsaság is volt. Az is felmerült, hogy a luxusapartman recepciósa is benne volt az akcióban, mert "hihetetlenül nyugodt" volt. Aztán az is érdekes volt, hogy egy biztonsági kamera se nagyon volt a környéken, de a házban se, pedig ilyen kaliberű hírességeknél az a minimum, hogy a hálószobát akkor is monitoron figyelik a testőrök, amikor a celeb alszik. Végül előkerült egy felvétel az elkövetőkről. Egy ékszer megkerült, mivel az egyik elkövető eldobta/elejtette menekülés közben, de a ritka gyémántgyűrűről azóta sincs hír.

Amikor úgy tűnt, hogy ez a botrány lecsengett, akkor jött egy hír november 22-én, hogy Kanye Westet kórházba szállították.

A rapper összeomlása a közelmúlt eseményeire vezethető vissza. A párizsi kirabláson túl is elég nagy nyomás alatt volt a koncert turnéja, a divatmárkájának újabb kollekciójának bemutatása és anyja halálának évfordulója miatt. Annyira rosszul volt, hogy még hálaadásra sem hagyhatta el a kórházat. Kim Kardashian végig ott volt mellette és lelkiismeretes nővérként gondoskodott róla.

Amikor úgy tűnt, hogy minden rendben van, akkor jött a hír, vagyis inkább pletyka, hogy Kim Kardashian válni akar.

Arról is volt egy álhír, hogy párterápiára járnak. De amint azt a fenti fotó is bizonyítja: még mindig együtt vannak.