A 2009-ben elhunyt színész személyes tárgyai április végén, Los Angelesben kerülnek kalapács alá. Ha valaki megteheti, és gyűjti a furcsa filmes relikviákat, rögtön ugorjon ki, mert érdekes holmikat hagyott hátra a Dirty dancing-Piszkos tánccal híressé lett színész. 

A tételek között van egy eredeti DeLorean, igaz nem szerepelt a kultikus filmben, de amennyiben szerez az ember maga mellé egy őrült dokit és egy fluxuskondenzátort, eljátszhatja a kedvenc jeleneteit. Illetve kell még hozzá egy kis tőke, minimum 32 ezer dollár ( kb. 9 és fél millió forint), ugyanis az online licit jelenleg itt tart.

Az áruba bocsátott  tételek között van Swayze ikonikus  bőrkabátja is, amiben a Dirty Dancing alatt poroszkált. A cserzett ruhadarabot 6000 dollárra datálták, de a licit már a duplájánál jár. Így, ha magyar rajongóként rárepülnénk kicsivel több, mint 3 és fél millió forintot kellene kicsengetnünk a kissé idejétmúlt kabátért.

Demi Moore a Ghost forgatása után adott a színésznek egy meglehetősen csúnya fém, szellem alakú kulcstartót. A relikvia értékét a hátuljára karcolt üzenet emeli, amit Moore írt Swayzenek:

Patricknek, Ghost, 1989, Július-december, Szeretettel Demi. Mi nem sírunk, te sírsz. 

Számos érdekes cucc vár még gazdára:

via Eonline