Az időjárás ma reggelre sem lett barátságosabb, így már csak egy dolgot tehetünk, megnézzük hogy alakul a magyar hírességek magánélete a lapok szerint. 

  • A Blikk mindjárt egy jó hírrel indít, Kasza Tibor miután élő adásban megkérte barátnője kezét, elmondta a lapnak, hogy az esküvőt Ázsiában szeretnék megtartani és lehetőleg minél hamarabb. 

Thaiföldön szeretnénk megesküdni, ha el tudunk utazni, akkor még az idén összehozzuk. Mindenképpen csendes, meghitt szertartásra vágyunk, csak kettesben, esetleg két tanú jelenlétében szeretnénk kimondani a boldogító igent. Engem nem vonz a klasszikus értelemben vett nagy esküvő, nem akarok azon izgulni, hogy melyik asztalról fogyott el az isler, csak a páromra szeretnék figyelni.

A tévés hozzátette, hogy az esküvő és a nászút után jöhet a kisbaba is. 

  • A Hot Magazin pedig Hajdú Péter egyik hőstettéről számol be, miszerint megmentette egy barátja életét. A férfi ugyanis Hajdú éttermében kapott stroke-ot. Ekkor lépett közbe a tévés. 

Beléptem az étterem konyhájába, és egyből láttam, hogy nagy a baj, mert Csaba szája félig lefittyedt. Azonnal hívtam a mentőket, de Csaba ellenkezett és állította neki semmi baja, csak haza szeretne menni lepihenni. Miután nagy harcok árán sikerült a mentősöknek megmérniük a vérnyomását már bőven 200 felett volt és bal oldala is már teljesen elzsibbadt.

Hajdú barátja ezzel szerencsére jó kezekbe került, a magazin egyik képaláírása szerint: Péter erőszakosságának köszönhető, hogy nem történt tragédia. 

Ki ne szeretne ilyen önzetlen barátot? 

Köszönjük a figyelmet és ne induljanak el esernyő nélkül!