Az olykor túlzásba vitt ruházatú Christie Brinkley szupermodellt legutóbb akkor láthatta, amikor a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásában pózolt lányaival, akikkel út közben azt is sikerült elhitetnie, hogy tud vízen járni (pedig nem is tud). Most azonban csak az egyik utódját, a szintén modell Sailor Brinkley Cook-ot vitte magával a Harper's Bazaar 150. évfordulós ünnepségére, New York-ba. 

Azért érte meg, hogy mindketten jelen voltak az eseményen, mert sok mindent megtudtunk arról, mi lakozik anya és lánya fejében, ezt pedig most közöljük is. 

A 63 éves Brinkley például örült, hogy a Harper's Bazaar 150 éves lett, mert, ahogy mondja, így legalább nem ő a legöregebb a helyszínen. Arra a kérdésre pedig, hogy mi a szépség titka, elárulta, hogy 

az, ha nem állsz a fenti világítás alá.

Szerencsére a lánya a maga 18 évével sokkal jobban képben van az örök fiatalság és szépség témakörét illetően, úgyhogy ő is megválaszolta az égető kérdést. 

Sok vizet kell inni, sokat mosolyogni, és nem szabad azon agyalni, hogy jól nézel-e ki vagy jólérzed-e magad, mert csak ha nem vagy vele tisztában, akkor fogsz jól kinézni, és fogod jólérezni magad. 

Most pedig illik megköszönnünk és megfogadnunk a modell tanácsát, azaz gyorsan nem gondolunk arra, hogy milyen szépek is vagyunk tulajdonképpen. Na, máris sokkal jobb hely lett a világ! 

Forrás: E-Online