Andy Vajna felesége nagy kanállal habzsolja az amerikai életet. Coachellára jár, imázsfilmet forgattat magáról, street style képeken köszön vissza a Getty Imagesen és színészkedni tanul. Eddig nem jártunk sikerrel, hogy kiderítsük, ezek közül az elfoglaltságok közül melyik mennyibe kerül pontosan, de most egyel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, mennyibe fáj Vajna Tímeának ez a fajta amerikanizálódás.

Márciusban már írtunk róla, hogy elment egy színészképzőbe. Több fotót is megosztott arról, hogy épp szöveget tanul, valamint egy-egy próbáról is tett fel képet, aztán hirtelen mindent ellepett a 

Marcos Mello Cavallaria által készített videók tömkelege. De most visszatért a színészképzőbe.

Amint az látszik, Vajna Tímea Aaron Speiser színi tanodájában akarja elsajátítani a színészmesterséget. Speiser olyan színészeket mentorált, divatosabb szóval élve coacholt, mint Will Smith, Gerard Butler, Dwayne The Rock Johnson, Jennifer Lopez és még sorolhatnánk. 

A színészképző honalpján le van írva, hogy mi mennyibe kerül, így nagyjából lehet sejteni, hogy Vajna Tímea mennyit adott ki arra, hogy meglegyen a kvalitása ahhoz, hogy filmekben szerepelhessen.

Az, hogy egyáltalán meghallgassák és felvegyék az embert Speiser iskolájába, azért 25 dollárt kell kifizetni. Ha megfelelt, akkor pedig új diákként minimum egy 3 hónapos pakkot kell vennie, ami 775-814 dollár. Ha a legkisebb összeget véve átszámoljuk, akkor kijön, hogy

Vajna Tímea mindössze havi 75 ezer forintért tanul színészetet.