• Az Oscar-díjas amerika színész, Jamie Foxx már három és fél hónapja Budapesten forgatja az új Robin Hood-filmet, és rendszeresen jár gyúrni a Flex Gym nevű konditerembe. A Blikk itt készített interjút a világsztárral, aki a magyar válogatott melegítőjében és Dzsudzsák Balázs mezében mesélt a forgatásról és a fővárosunkban töltött hónapokról.

Imádom Budapestet, már három és fél hónapja itt vagyok. Május 1-jéig maradunk, szerencsére a forgatás nem túl sűrű, van, hogy 3-4 napot dolgozunk egyben, utána van pár napom pihenni. Szeretnénk megköszönni Budapestnek, hogy itt forgathatjuk a Robin Hoodot. Nagyon jól éreztük magunkat, a város fantasztikus, mindenki nagyon vidám, meg is tanultam azt a szót, hogy köszönöm

- mondta a színész, aki szabadidejében az edzőterem tulajdonosával, Szedlacskó Ádámmal járja be a várost. Foxx azt is elmondta, hogy boldogan készít képet bárkivel, és a rajongóknak is azt üzente, hogy nyugodtan menjenek oda, ha meglátják az utcán. A magyar lányokról pedig ennyit mondott:

Ó, hát ők a leggyönyörűbbek. Komolyan mondom, gyönyörűek!

  • Szabó Zsófi Wossala Rozina új műsorában, a Profi a konyhámban vasárnap délelőtti adásában újra főzni fog, bár a Borsnak elmondta, hogy ők inkább étterembe járó típusok a férjével, Zsolttal. Ez azért is van így, mert egyelőre még hol Budapesten, hol Nyíregyházán alszanak párjával, de már építkeznek, hamarosan Törökbálinton bútoroznak össze.

Biztos, ha végre fizikailag is egy család leszünk, sokkal többet fogok főzni. Az egyébként nem igaz, hogy ne csinálnék semmit a konyhában. Zsolti múltkor rakott káposztát kért tőlem, kifaggattam anyut, hogy hogyan kell elkészíteni, és jól is sikerült. Szeretek enni, van érzékem a főzéshez is, ha elém tesznek egy receptet, meg tudom csinálni. Általában csirkét, rizst, krumplit fôzök, a salátáknak pedig végtelen variációját tudom összeállítani

- nyilatkozta a lapnak Szabó Zsófi.