Ma már a celebek népszerűségének legnagyobb fokmérője az Instagram. A Marie Claire nemrég összeállított egy tizes listát a legtöbb követővel bíró világsztárokról. Bizony, a következő hírességek képmegosztó oldalai automatikusan arra késztetnek minket, hogy nyomjunk egy lájkot.

Nézzük a sorrendet! 

10. Kendall Jenner

Úgy tűnik, hogy a 21 éves Kendall Jennernek nem tett jót a nagy botrányt kavart Pepsi reklám, azért még így is befért az első 10-be. És ez csak a kezdet: Jenner már jó pár neves címlapot tudhat magáének, a Pepsi-botrányon meg valószínűleg hamar túllép majd. A követők száma: 79 millió.

*

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

9. Dwayne Johnson

A Szikla Instagram-oldalát egyszerűen imádják az emberek, mert ez a fiók is azt mutatja, hogy Dwayne Johnson kemény külseje mögött egy érző szív lakik. Az ő követőinek száma: 84 millió.

.. (I think the lady to my right is snapping a pic of my bootaaaay) Surprise! Once I committed to our Disney partners to make the movie based off the JUNGLE CRUISE ride, I wanted to dive head first into the research. So I headed to Walt Disney World and surprised tourists by commandeering the JUNGLE CRUISE boat. It was a GREAT day on the river. Learned a lot.. for example, it takes approximately 12.6 minutes for all the passengers to get over the shock of me jumping on the boat and thinking I'm a DJ look-a-like. One passenger even said, "Oh the real Rock is much smaller than this guy". I threw his ass off the boat. Jokes aside (and yes, with me as the Cruise Skipper there will be an abundance of puns) this is such an amazing, fantastical and cool world to build out. Best part about this surprise research day was knowing how FUN of an experience we're gonna work hard to create for families around the world. That's the part that gets my excited the most. The movie. The ride. The experience. It's the cruise of a lifetime. And trust me, you'll want me as your Skipper. Just don't forget to bring the Skipper's beer. Next step... we find our visionary director. #SurpriseAroundEveryCorner #ResearchDay #DisneyWorld #AllAboard #JungleCruise

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

8. Justin Bieber

A kanadai tinisztár tavaly augusztusban ugyan törölte Instagramját a kommentelők miatt, de aztán idén februárban visszatért a képmegosztó oldalra. És visszatért a 84,5 millió követője is.

7. Kylie Jenner

A Kardashian-Jenner família egyik legmegosztóbb tagja Kylie Jenner, aki plasztikai műtétjeivel, és látványos átalakulásaival rendszeresen megdöbbenti és gyakran el is varázsolja a követőit (mind a 92 milliót). Az biztos, hogy ötletesen, profin építette fel saját magát.

KKW X KYLIE

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

6. Cristiano Ronaldo

A Real Madrid portugál focistája azzal a kivételes címmel büszkélkedhet, hogy ő a legtöbb (összesen 98 millió) követővel rendelkező férfi az Instagramon. 

Big announcement coming @cr7limitless . Any ideas?

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

5. Kim Kardashian

Természetesen a Kardashian-klán legismertebb tagja sem hiányozhat erről  a listáról. Ő egyébként az elmúlt hetekben egyre több Kanye West és kislánya társaságában készült, családi fotót osztott meg magáról a 98,5 millió rajongója legnagyobb örömére.

4. Beyoncé

Ugyan Beyoncé rendelkezik az Insta történelmének leglájkoltabb fotójával, a 100 millió követőt felmutató oldala viszont nem jutott fel a dobogóra. Ez valószínűleg jövőre már nem így lesz!

3. Taylor Swift

A világ legdrágább lábával rendelkező énekesnő idén már átlépte a 100 milliós álomhatárt - jelen pillanatban 101 millióan követik Instagramját. Innen már csak a csillagos ég lehet a határ!

Thanks Houston * And @versace_official for making this outfit situation *** @gettyentertainment

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés,

2. Ariana Grande

A jelenleg 103 milliós táborral rendelkező, 23 éves Ariana Grande előszeretettel posztol tükrös szelfiket magáról. A jelenleg éppen a Dangerous Woman című új lemezével Amerikában turnézó világsztár oldala azonban nem csak emiatt népszerű.  

nola

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

1. Selena Gomez

A világ legtöbb követővel rendelkező Instagram-oldala cím nyertese pedig nem más, mint Selena Gomez! 2017 áprilisában már 118 millió ember nézi nap mint nap a színésznő minden szelfijét és fotóját. Az énekesnő pedig gyakran oszt meg közös képet szerelmével, a The Weeknd néven ismert énekessel.