A Coachella második hétvégéjét már nem követi olyan nagy hype, mint az első, három napos etapot. Gyakorlatilag már minden fontosat össze lehetett szedni a múlt héten a híres mellek fesztiváljáról: a legjobb nőket, a bikiniben felvonuló celebeket és még azt is, hogy Rihanna hogyan tévedt el a fesztiválon. 

Azt azért mindenképpen érdemes felidézni a gigarendezvény második hétvégéjének szombati napjáról, hogy Lady Gaga milyen szettben jelent meg a színpadon. Hát így. 

Persze nyilván ez csak egy színpadi jelmez, és a diktátor szót itt természetesen a divat- előtaggal érdemes használni. Az viszont biztos, hogy Lady Gaga ezzel a húzásával Marilyn Manson színpadi produkcióját is megidézte - távolról.

A fellépésnek volt egy szomorú, személyes aktualitása is: Lady Gaga az Edge of Glory című számát a rákban szenvedő barátnőjének, Sonjának küldte. 

Az idei Super Bowl félidei show-jában is fellépő énekesnő egyébként szeret extravagáns ruhákat - idén például egy indokolatlanul hosszú ruházatban ünnepelte 31. szülinapját március végén.