Majka néhány hete az Egyesült Államokban nyaral, és rendszeresen jelentkezik Facebook Live videókkal közösségi oldalán. A Bors szúrta ki, hogy ezúttal a magyar rapper Snoop Dogg koncertjéről jelentkezett be egyenesen Las Vegasból.

Az eseményről egy élőzéssel számolt be Majoros Péter, amelyben azt is elárulta, hogy 1000 dollárt fizettek azért, hogy egy emeleti asztaltól láthassák a produkciót. Igaz, felesége, Dundika előtte a kaszinóban pont ennyit nyert - szerencsére.

Szintén a Bors számolt be arról, hogy Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa nem pereli be azt az embert aki megírta egy blogbejegyzésben, hogy prostituáltakat foglalkoztat és emiatt letartóztatták. A színésznő már csak nevet az egészen, hiszen sikerült előnyére kovácsolnia a megbecstelenítését.

A hírességnek hatalmas népszerűséget hozott ez a kamu poszt, miszerint letartóztatták örömlányok futtatásáért. A színésznő az elején bosszankodott a valótlan hír miatt, de ma már kifejezetten örül az egésznek, hiszen így még többen voltak kíváncsiak arra a színházi darabra, amiben egy madame-ot alakít.