Az elhagyatott bunker egyik csendes sarkában szűkölve, láncokra verve kínlódik az életéért Kim Kardashian. Mellette a férj, Kanye West, aki egy átvérezett Cradle Of Filth-pulcsi ujjaival a székhez kötözve, könnyeit és sebeit nyalogatva azon lamentál, mégis hogyan juthattak idáig. Ők, akik csakis jót tettek ezzel a világgal.

A bungaló ajtaján beszűrődő napfényt egy váratlan alak kivehetetlen sziluettje takarja el. Pár pillanatig tart csupán, aztán, ahogy a szoba közepére lépdel, kiléte egyre biztosabbá válik. Igen, ő az: az oly sok éve gyűlölt,

Taylor Swift-maszkos férfi! 

Ekkor döbbennek rá, hogy nincs visszaút: az életük a mai nappal véget ért. 

Alighanem ehhez hasonló képpel kezdődik Jetsyn Tache író könyve, a Killing Kardashians, ami - nem nehéz kitalálni - a Kardashian-család szisztematikus kiirtását boncolgatja megható részletességgel. Az 56 éves férfi szatíraként jellemzi a művét, ami valóban arról szól, hogy egy Taylor Swift-maszkos illető szép lassan, a könyv teljes terjedelme alatt azzal foglalatoskodik, hogy megkínozza és meggyilkolja Kim Kardashiant és férjét, Kanye Westet.

A kritikusok ízléstelen irománynak tartják, pláne annak tükrében, hogy párizsi kirablása óta a celebasszony elképzelhetetlen lelki terhet cipelhet magával mindenhova. Tache azt mondja, egyetlen betűéért sem hajlandó bocsánatot kérni, sőt, egyáltalán nem sajnálja Kardashiant azért, amiért a könyvével alighanem ismét felidézi benne a pár hónappal ezelőtti, sokkoló élményeket. 

Azt mondja, nem érdekli, és amúgy is már hónapokkal az eset előtt kész lett a könyv, következésképp kizárt, hogy a rablás ihlette volna. Elsődleges célja egyébként csupán annyi, hogy rávilágítson: a Kardashian-család konkrétan tönkrevágja a televíziózást, amit egyszerűen nem lenne szabad engedni nekik. 

A Kardashianek megölik a drámát, ezért őket is meg kell ölni. 

Tache húsz éven át forgatókönyvíróként dolgozott, ezért nem véletlen, hogy máris tolonganak a kéziratáért a forgalmazók, amelyek azonnal filmet akarnak forgatni a provokatív regényből. A szereposztásra mindenesetre kíváncsiak lennénk. 

Ön is ízléstelennek tartja a művet?

Forrás: Mirror