Nézzük, mit írnak a reggeli lapok!

  • A Bors azzal indít, hogy szexuálisan zaklatták Józan Lászlót. A dolog egészen pontosan úgy történt, hogy a Barátok köztből ismert színészt egy túlhevült hölgy rajongója (szó szerint idézve - szerző) a művészbejáró előtt letámadta és az intim testrészét tapogatta. Mindez a Vígszínháznál történt, ahol több rajongója várta az előadás után. 

Ez a hölgy először azt mondta, haza akar kísérni, de közöltem vele, hogy arról szó sem lehet. Már azt sem értettem, hogyan képzeli, de ami ezután következett, azt meg végképp nem. A 35-40 év körüli hölgy ugyanis kérdezés nélkül rámarkolt elöl a nadrágomra. Az első érintést nem tudtam kivédeni, de aztán még többször is megpróbálta, akkor már ellenálltam. Utána az utcán is követett minket. 

Mindez Józan édesanyja és keresztanyja jelenlétében történt, akik egyenesen Kárpátaljáról érkeztek aznap, hogy megnézzék a színházban. 

  • A Blikk pedig arról számol be, hogy mégis együtt van Tóth Gabi és Trap kapitány, aki igazából Molnár Tibor. A beugratós cím ellenére, ez a kijelentés csak a közös munkára értendő. Vagyis a munkában nem szakítottak és továbbra is együtt dolgoznak Tóth Gabi új projektjén. 

A Facebookon közösen jelentkeztek be tegnap este és úgy tűnik tényleg jóban maradtak. 

Készülünk a koncertekre:) írtunk egy ilyet is! Egy új Tóth Gabi és Tibi dal..:) Ó utam...