Szép, napsütéses lapszemlét kívánunk szeretettel! 

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc aktuális ügyéről, miszerint kényszerítés vádjában nyomoznak ellene, már írtunk. A Hot magazin azonban most tovább feszegette a kérdéskört, majd rávilágítottak, hogy a színész nemrégiben

lenyúlta felesége mobilját, mert állítólag rá nézve kompromittáló képeket tartalmazhat, amit nem szeretne megmutatni a rendőröknek. 

Kiderült az is, hogy Tölgyesi-Khell Cynthia családja régóta várt a pillanatra, hogy Hujber valamilyen módon eltűnjön a nő életéből, amihez most akár az esetleges, három évig tartó börtönbüntetés is alapot szolgáltathat, de ott azért még nem tartunk. 

Hujberről kiderült még ez-az, vagyis hogy nem először hisztériázott, amikor Cynthia kihívta rá a rendőröket, volt, hogy dühében összetört egy 300 ezer forintos plazmatévét, és már akkor is ivott, amikor Cynthiát megismerte. Nőügyei mindennaposak voltak, a gyerekeket pedig a mai napig is rendszeresen megríkatja valami kevéssé jóindulatú megjegyzéssel.

Gáspár Győző

Gáspár Győző szomorú élethelyzetéről, miszerint a NAV legutóbb 30 ezer forintot hagyott nála húsvétra, már értekeztünk. Most azonban a Story magazin tett ugyanígy, és kiderült, hogy a híres úr legnagyobb fájdalma, hogy saját showmansége áldozata lett, és megeshet, hogy nem kellett volna olyan luxusautókkal pózolnia orrvérzésig, amelyekhez semmi köze, mert akkor talán nem gyanúsítanák adócsalással. De azt mondja, már kezdi megszokni a gondolatot, ugyanis

ez a celebséggel jár.

Arra, hogy miből él a család olyan parádésan, ahogy az kívülről látszik, egyszerű és könnyedén elfogadható választ adott:

A nagymamájától 400 millió forint értékű ingatlant és némi pénzt is kapott ajándékba, abból van a pénz zsíros kenyérre. 

Sárközi Ákos

Nem tudjuk, mi lenne a Konyhafőnök című műsor séfjével, ha nem lennének színek, amelyekkel játszani lehet. Alighanem nehezen dolgozná fel a tényt, de mivel szerencsére ez a veszély egyelőre nem fenyegeti, gyorsan kihasználja a lehetőséget, és fest. 

A Megfáradt ember címet adtam ennek a festménynek. Csak játszottam a színekkel, és készen lett. 

Rékasi Károly

A Story számolt be róla, hogy a színész ki van borulva tőle, hogy - ahogy ő mondja - most már nem valószínű, hogy egyszer visszanő a lába. De a legnagyobb baj, hogy 22 hónapja nincs állandó jövedelme, ami miatt már elege van abból, hogy lejárt szavatosságú ételeket eszik. 

Olykor tényleg megtörténik, hogy levágom a kenyérről a penészes részt, és a maradékot megeszem.