• Végre fény derült Stohl András új szerelmének kilétére. Legalábbis a Bors fotósa látta már őket együtt. A pár azt követően, hogy elkészültek róluk a képek nem akart nyilatkozni a kapcsolatról, a lapnak mégis sikerült néhány információt megtudni a fiatal lányról, akit egyébként Évának hívnak. A nő állítólag egy pesti színház büfése volt, így ismerkedett meg a színésszel, tehát a szerelmük a párizsis zsemlék felett szökkent szárba. "Éva végtelenül kedves, jólelkű teremtés, mindenki szerette. Nem is nagyon értettük, hogyan jöhettek össze, de nyilván nem tudtak ellenállni egymásnak"- mondta a lapnak egy informátor.
  • Eközben Sebestény Balázs durva perre számíthat. A Blikk úgy értesült, hogy a Class FM tulajdonosa, Michael­ McNutt, beperelte a műsorvezetőt és feleségének cégét is. McNutt ugyanis azzal vádolja Balázsékat, hogy hogy védjegybitorlást követtek el, azaz a Reggeli Show logójával lekoppintották a Morning Show logóját és a műsor címét. Persze ezt a műsorvezető sem hagyja szó nélkül, így nyilatkozott a lapnak: "Szórakoztat, hogy éppen ő beszél védjegylopásról, akit simliskedései miatt öt évre eltiltottak a cégvezetéstől Magyarországon, ráadásul pontosan tudjuk, hogyan jutottak hozzá a régi nevünkhöz. A védjegyhivatal eldönti, kinek van igaza!

McNuttnak üzenem, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését, amit a mai napig elegáns módon elfelejtett megtenni!