Sok dologban nyilvánított véleményt Michelle Obama egy építészeti konferencián csütörtökön, például a Fehér Ház közszolgálati ténykedéséről is beszélt, így elsősorban a fiatal lányok tanulmányi motivációi és az egyenlőség fontosságát firtatta. 

Ezeken túl azonban szóba került az is, miként éli meg, hogy már nem ő az Egyesült Államok first lady-je. Azt jól tudjuk, hogy az utóbbi időben az egész család azzal foglalatoskodott, hogy minél inkább kipihenje és kinyaralja magát, ami alighanem sikerült is, de amióta ismét otthon vannak, az új és a régi életük között sokkal látványosabb lehet a különbség. 

Michelle Obama azt mondja, kifejezetten élvezi a szabadságot, ami abban nyilvánul meg, hogy végre kinyithatja az ablakot éjszakánként, autókíséret nélkül közlekedhet az utcán és maga intézkedhet az ügyben, ha valaki becsönget a házuk ajtaján. 

A két kutyánk, Bo és Sunny még soha életében nem hallotta az ajtócsengőt.

És arról se feledkezzünk meg, hogy így legalább olyan frizurát hordhat a fején, amilyet csak szeretne. A kérdésre, hogy valaha indulna-e az elnökválasztáson, csak ugyanazt mondta, mint eddig.

Nem tenném ki a gyerekeimet ennek még egyszer. Ha egyre magasabb pozícióba kerül az ember, az már nem csak a saját, hanem a családja életét is befolyásolja.

Forrás: Jezebel