Kendall Jenner mostanában nem éppen a modellkedésben elért sikereinek köszönheti, hogy címlapokra kerül, hanem rosszabbnál rosszabb kimenetelű munkákat vállal, ami miatt nem túlzottan rajonganak érte az emberek. Látszólag őt ez nem hatja meg, sőt, inkább éli az életét úgy, ahogy eddig is.

Viszont egy komoly fájdalmát mégis megosztotta a világgal az elismert fotóművész, Mario Testino podcast-jában. Véletlenül sem szeretnénk, ha kétségek közt vergődne, és azt gondolná, hogy a modellt mégis kellemetlenül érinti az őt támadó közvélemény, ugyanis pont nem ez foglalkoztatja. A mély sebeket az okozza a lelkében,

hogy kevés szexuális jellegű fénykép készül róla mostanában. 

Mindezt annak tudja be, hogy nem kap elég, témába illő felkérést, ami miatt nem érzi magát kellőképpen szexinek. Testino egyetértést színlelt, de aztán hozzátette, hogy valahol mégis furcsának tartja, amit hall, és szerinte inkább az lehet a gond, hogy sokkal inkább ruha-, mint aktmodellként él az emberek fejében. Jenner viszont még a híres családja nevét is indoknak hozta fel a témában.

Szeretek átváltozni, de az emberek mindig azt akarják, hogy magamat adjam. Én márpedig nem csak modell vagyok, viszont nevem is van, ami miatt a megrendelők összezavarodnak, és nem tudják, mire használjanak.

Nem tudni, miként lesz képes feloldani ezt a kellemetlen zavart, de minden bizonnyal észre fogjuk venni. Ahogy azt is észrevettük, amikor indokolatlanul hosszú csizmában, mellet takargatva pózolt a tükör előtt

Forrás: E-Online