• A Blikk írta meg mai számában, hogy Erdélyi Mónika mit gondol a Mónika show kvázi újraindításáról. Mónika az ATV vasárnapi műsorában, az Esti Frizbi felvételén árulta el Hajdú Péternek, hogy mit szólt ahhoz, hogy kiderült a folytatás. Az RTL Klub ugyanis nemsokára újjáéleszti a 2010-ben megszűnt Mónika Show-t, és egy ahhoz nagyon hasonló kibeszélő műsort terveznek képernyőre vinni. 

Amikor a műsorvezető megkérdezte, mi a véleménye arról, hogy Nádai veszi át a helyét, a korábbi műsorvezető elárulta, nincs meggyőzve arról, hogy helytáll majd az új szerepében. 

Az a fiatal lány kb. 50 kiló vasággyal, és azért ezt fizikumban is bírni kell. Mi akkor három adást vettünk fel egy nap, és azért az 12 óra, de hát azt állva. Lehet őt már leültetik, lesz olyan szerencsés

- nyilatkozta Mónika.

  • Valaki leszakította Hofi Géza szobrának fejét a Nagymező utcában - írta meg a Bors.

Egyik napról a másikra tűnt el a Mikroszkóp Színpad elől a kultikus szobor feje, amely Hofi Gézát formálta. A Nagymező utcai vendéglátósok szerint néhány napja éjszaka tűnt el a szoborfej - valószínűleg túl sok bulizó fiatal kapaszkodott rá , ez lehetett az ok. A szobordarabot most egy közeli kávéházban őrzik, és erről bejelentést is tettek a kerületi önkormányzatnak. Mindeközben Hofi özvegye, Ildikó is értesült arról, hogy meggyalázták a férje emlékét. 

Meg vagyok döbbenve! Két hete még megvolt az a fej. Remélem, minél előbb elkapják a tettest. Nem értem, hogyan történhetett ez 

- zárta rövidre Hofi Ildikó.

  • A Story magazin ma megjelent számában olvashatunk arról, hogy Janicsák Veca egyedül maradt másfél éves kislányával. Az Ábel nevű fotóssal való szakításáról most mesélt először a lapnak. 

A magazin legfrissebb számában eredetileg arról akarta faggatni Janicsák Vecát, hogy mikor házasodik össze kislánya édesapjával, ám ebbe a témába nem sikerült belemenni, az énekesnő ugyanis elmondta, hogy 

már nincsenek együtt a férfival.

Azt, hogy mikor szakítottak nem árulta el, ahogy az okokat sem. Ám úgy tűnik a viszony nem mérgesedett el köztük, a férfi aktívan részt vesz másfél éves lánya életében és Janicsák szerint Emma nem is érzékelt semmit a szakításból.

Nem állítom, hogy könnyű volt, de elsősorban édesanya vagyok, nekem azt kell szem előtt tartanom, hogy mi a legjobb a kislányomnak.

- mondta az énekesnő a lapnak.

  • A Hot! magazin mai számában a Groovehouse egykori énekesnője, a Nagy Duett sztárja, Judy beszámolt arról, hogy hónapokon át küzdött a depresszióval - a szülése után ugyanis válságban volt a házassága. Ez volt életének legnehezebb időszaka, de hitének, erős akaratának és néhány jó barátnak hála végül győztesként került ki a helyzetből.