Napsütéses jó reggelt kívánunk mindenkinek!

Bízunk benne, hogy a tegnapi zivatar alatt mindenki épségben hazaért. Mi is csúnyán eláztunk, de mi sem feledtethetné a szakadó esőben lerobbant 1-es villamos emlékét, mint a Bors reggeli hírei. 

  • Mindjárt az elején egy pikáns sztorit megtudunk belőle: Kelemen Anna a Depeche Mode egyik legnagyobb rajongója és elárulta a lapnak, hogy 10 évvel ezelőtt a zenekar koncertje után az egyik tag behívta a szállodai szobájába. Azt nyilván nem tudjuk meg, hogy melyik, de cserébe elmondja a véleményét a hétfői koncertről. Vagy legalábbis a zenekar tagjainak férfias kisugárzásáról.

Semmi élet nincs már bennük, ez csak a pénzről szól. Egy dolog nem változott, Dave Gahanből áradt a szexuaélitás, Martin Goreban viszont semmi szexualitást nem találtam, olyan szottyadt lett. 

  • A Borsban olvashatjuk azt is, hogy rendőrök vitték el az Out című film szlovákiai magyar rendezőjét, és több stábtagot egy elfajult buli után Cannes-ban. A hangmérnöknek a karja is eltörött. A stáb tagjai a filmbemutató után úgy gondolták, hogy kiengedik a gőzt, ez olyan jól sikerült, hogy ki kellett őket vezetni a saját bulijukról. 

Rendőrautóval szállítottak el engem, a segítségemre siető hangmérnököt és a film producerét. A dulakodás során a rendőrök eltörték a hangmérnök, Ján Richter karját. A producerünk, Marek Urban még mindig a fogdában van, engem édesanyám közbenjárására engedtek ki.

– ezt már a szlovákiai Új szónak mondta Cannesból a rendező.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek monszunkárok mellé: Kelemen Anna szerint Martin Gore szottyadt lett

Azt is megtudtuk, hogy Dave Gahanből viszont még mindig árad a szexualitás.

92 · May 24, 2017 07:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments