Emily Ratajkowski, a 25 éves modell Cannes-ben sem hozott szégyent hírnevére, és már közvetlenül érkezése után lehetőséget teremtett melleinek tüzetes érzékszervi vizsgálatára. Miután azonban a vörös szőnyegen súlyos divatkatasztrófát idézett elő, ismét elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa domborulatait, amiket ezúttal délutáni sziesztája során, az ágyban szabadított ki melltartója fogságából.

Amore mio

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Magyar kolléganője, Palvin Barbara, akinek korábban ugyancsak akadt egy kis gondja a filmfesztivál vörös szőnyegén, szintén új fotóval jelentkezett Cannes-ből. Ezen egy rózsaszín ruhában szemlélheti meg dekoltázsát a festői háttér előtt.

#amfarcannes

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő viszont már távozott a helyszínről, így csak azt tudjuk megmutatni, ahogy nosztalgikus hangulatban ücsörög a repülőn.

Cannes was fun

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Iszak Eszter Spanyolországba utazott, ahol bikiniben sétált a tengerparton. Egy korábbi posztjából az is kiderül, hogy a paradicsomi környezet ellenére nehezen képes elszakadni az itthoni dolgoktól. Önnek pedig a fotójától lesz nehéz elszakadnia, mert eléggé lebilincselő a látvány:

👣 #pebbles #goodbyeandthanksforallthefish #42

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Horváth Éva egy újabb részletet osztott meg Kristóf névre keresztelt kisfiáról, aki május elején jött a világra. A lába után most a kezére fókuszált, és valamelyest az arca is látható rajta, így lassan, de biztosan csak összeáll, hogy fest a baba.

😍👶🏻 #details#mylove#babyboy#kristof @gabo_szabo #sosmall#fingers#babyfingers#newborn#newbornphotography

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Végezetül itt egy kép Ariel Winter színésznőről, aki egy tangában csókolózós fotóval demonstrálta, hogy mennyire jól érezte magát pasijával Vancouverben. Hát ennyire:

Mára ennyi, viszlát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Emily Ratajkowski félmeztelenül sziesztázott Cannes-ben

Palvin Barbara pedig egy rózsaszín ruhában, festői háttér előtt engedett betekintést dekoltázsába.

15 · May 26, 2017 09:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments