Miranda Kerrt 2016 nyarán jegyezte el a SnapChat egyik társalapítója, a milliárdos Evan Spiegel. Annak idején nagy örömünkre szolgált beszámolni a tényről, hogy a páros mennyire odáig van egymásért, sőt, arról is megnyugtató tényeket tudtunk közölni, hogy volt férje, Orlando Bloom őszinte szeretettel támogatja volt felesége boldogságát. 

Kerr februárban adott interjút, amelyben valami különös oknál fogva a fogamzásgátlás témaköre is felmerült. Azt mondta, Spiegellel nem alkalmaznak efféle módszert a szexuális életükben, így érkezett a jogos kérdés:

Tán gyereket akarnak?

Erre nagyjából annyit reagált, hogy a házasságig kizárt, így joggal fordult meg a fejünkben a gondolat, hogya pár talán nem is él szexuális életet. Persze sok természetes, holisztikus és egyéb módszer van arra, hogy a nő ne essen teherbe, de hogy alkalmaznák-e bármelyiket is, arról a modell mélyen hallgatott. Akárhogy is, most,

május 27-én összeházasodnak, úgyhogy már jöhet a gyerek, és lehet szexelni büntetlenül. 

A ceremóniáról csak annyit tudni, hogy brentwoodi otthonuk udvarán tartják Califban, és hogy több teherautó kellett hozzá, hogy minden esküvői hozzávalót hazaszállíttassanak. 

Forrás: Just Jared