Igaz, hogy hamarosan már látható lesz a 7. évad. Az sem mellékes, hogy akár a Harvardon tanulni is lehet a sorozatról. A soron következő könyv is talán elkészül végre. Szóval vannak fejlemények a sorozat körül, de sokakat már inkább a jövő, a Trónok harca utolsó évada foglalkoztatja.

Ezzel kapcsolatban van egy rossz hírünk. Lehet, hogy csak 2019-ben érkezik az utolsó hat rész. Tehát most lemegy a 7. évad, aztán lehet várni 2, azaz kettő darab évet.

Ezt maga az HBO programingért felelős elnöke mondta az Enterainment Weekly-nek adott interjújában. Persze nem mondta száz százalékra, hisz minden az alkotóktól függ. Ha sikerül megírniuk a forgatókönyveket, és összeegyeztetni a forgatást, akkor akár korábban is jöhet a 8. évad.

Viszont!

Ami 7. évadot illeti: ez mindjárt itt van, és minden korábbinál jobb lesz. Ledönt majd minden falat, és hasonlók. Ezt Kit Harington mondta még egy másik interjúban.

Szó volt még pár előkészítés alatt álló Trónok harca-testvérsorozatról. Hol négy, hol öt ilyenről beszélnek. Az HBO programingért felelős elnöke azért tisztázta, hogy senki se higgye azt, hogy ezek közül mind az összeset képernyőre is viszik. De azt se, hogy előbb adásba kerül, minthogy az anyasorozat véget ér.

(Huffington Post)