Jennifer Lopez és a volt baeseball játékos, Alex Rodriguez kapcsolata még fél éve sem tart, de már kijelenthetjük, hogy igazi családként működnek együtt. Nem csak abból gondoljuk ezt, hogy Lopez már a férfi lányestvérével is közeli, instagramra szelfizős viszonyba keveredett, vagy hogy az énekesnő már az Ellen DeGeneres Show-ban is nyíltan kitálalt az egyre komolyodó kapcsolat első, intim pillanatairól. Arra, hogy igazi családként tekinthet rá a kívülálló, az alábbi, Instára feltöltött fotográfia enged következtetni. 

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday 💙💙💙💙💙💙📷@lacarba

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Akiket a medencében lát, az nyilván Jennifer Lopez és Alex Rodriguez, de ott vannak még körülöttük az énekesnő Marc Anthonyval közös ikrei, a kilenc éves Emme és Max, továbbá Rodriguez két lánya, a 12 éves Natasha és a 9 éves Ella.

Láthatóan igen kiegyensúlyozott szülők benyomását keltik, és hálistennek a gyerekek sem tervezik kitépni egymás haját. Lopezék nemrégiben azt mondták, hogy egyelőre nem terveznek családot alapítani, de nem baj, lett az magától. 

Ha érdekli, hogy néz ki egy kimerült, négygyerekes családanya, akkor nem Jennifer Lopez képét fogjuk mutogatni, ő ugyanis csak sminktelenül, de kifejezetten tettre készen videózza magát, ha szükség van rá. Egyszer azért megnéznénk igazán nyúzottan is. Ha tud olyat. Egyelőre nem úgy fest.

Getting ready for show night... #jlovegas #allihave #letsgetit

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

 Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lopezt kérdezze, ha öt hónap alatt családot akar alapítani

Ha valaki, ő biztosan ismeri a receptet, és erre ez a kép a legtökéletesebb bizonyíték.

6 · Jun 06, 2017 11:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments